Att ha gjort Småland tur och retur.

 

3v6a2825

 
 

Phju, nu är jag lite matt.

Igår körde jag till Drömmen tur och retur för att fota höstnyheterna för Kung Fidolin; Jenny kom ner med Ella och Ella var ett proffs som alltid – den ungen har ett uttryck jag inte får nog av. Men det blev en lång dag; upp tidigt, pussa pojkarna och göra dom klara för förskolan och sen köra upp, bära ut kläder, fixa Ella, fota, sen packa in igen och köra hem och rulla in på gårdsplanen 10 minuter innan pojkarna kom hem igen. Och sen det vanliga ni vet; fixa mat och bada och leka och läsa och natta och sen somnade jag som en stock efter att ha gått upp 04:15 dagen innan för att flyga hem.

Idag har mannen jour så det blir bara jag och pojkarna, ska se vad vi ska hitta på för nåt roligt.

Älskade, intensiva vardag.

 

Rekommenderade inlägg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *