Att ha spenderat dagen i en fotografs dröm.

 

3v6a6047

 
 

Jag är ju i Karlsborg nu och hjälper Jenny med hennes kundkväll, den nya butiken och att fixa om lite i lokalen – och idag så var vi även på det gamla sjukhuset och fotograferade lite nyheter och det stället är en D R Ö M. Jag har ju själv blivit fotad där av Modesto för något år sen, och det är fortfarande lika magiskt vackert med sin flagnande färg, sina långa korridorer och djupa fönster.

Ni ska få se ännu mer bilder sen, såklart, men att få kliva runt i alla rummen på trägolv som rest sig och bland blekta tapeter kommer nog hålla min inspirationslåga på topp ett bra tag framöver.

Gamla, skabbiga byggnader. Finns det något vackrare?

 

1 kommentar till “Att ha spenderat dagen i en fotografs dröm.

  1. Jag älskar också det där huset. Varje gång jag hälsar på mina föräldrar som bor i närheten så åker jag dit och minns min barndom och min farmor som förmodligen också tyckte att huset (husen) var väldigt vackert. I mina dagdrömmar och fantasier så äger jag det där stället om några år och har blåst liv i byggnaderna och gett tillbaka dem sitt syre.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg