Att få riktiga pengar tillbaka.

INLÄGG I SAMARBETE MED BONUSWAY.

3v6a6044

Det där med bonussystem i butiker har verkligen slagit stort. Bra för oss konsumenter måste man väl säga, att vi har en chans att få lite tillbaka på de inköp vi gör.

Och bonussystem i all ära, men bäst är ändå Bonusway!

En kostnadsfri tjänst som ger dig bonus på det du handlar online. När du köper något, till exempel från Nelly för 2500 kronor, får du 100 kronor i bonus. Om du gör en bokning med Hotels.com för 5000 kronor, får du 250 kronor i bonus. Och så vidare. Bonusen är ”riktiga” pengar som sätts in på ditt konto. Så det är som en slags stående rea, kan man säga. För att få bonus behöver du bara komma ihåg att logga in på Bonusway.se först och sen klicka dig vidare till den butik du vill, så registreras dina köp och din bonus. Som ett av de där bonuskorten du har i plånboken du vet, fast online (och med riktiga pengar tillbaka, det är det som är så himla bra). Och just nu får man 100 kr i extra bonus om man registrerar sig. Mer om det kan du läsa här.

Så allt jag hade tänkt köpa online (killarnas vinterkläder – där passade jag på när jag kunde) kommer jag iallafall se till att få bonus på i år.

Mer om hur Bonusway fungerar, vilka bonus% en butik har och hur man registrerar sig, kan du läsa HÄR (är du från finland är länken den HÄR).

Det är dags att få tillbaka.

 

Rekommenderade inlägg