ATT PÅMINNA OM ÅTERBETALNING.

INLÄGG I SAMARBETE MED BONUSWAY

3v6a66311

Och här kommer bara en lite påminnelse om Bonusway!

En kostnadsfri tjänst som ger dig bonus på det du handlar online. När du köper något, till exempel från Nelly för 2500 kronor, får du 100 kronor i bonus. Om du gör en bokning med Hotels.com för 5000 kronor, får du 250 kronor i bonus. Och så vidare. Bonusen är ”riktiga” pengar som sätts in på ditt konto, inget samlande av poäng eller så. För att få din bonus behöver du bara komma ihåg att logga in på Bonusway.se först och sen klicka dig vidare till den butik du vill, så registreras dina köp och din bonus. Det finns m ä n g d e r av riktigt bra butiker anslutna! Och just nu får man 100 kr i extra bonus om man registrerar sig. Mer om det kan du läsa här.

Mer om hur Bonusway fungerar, vilka bonus% en butik har och hur man registrerar sig, kan du läsa HÄR (är du från finland är länken den HÄR).

Varför inte få pengar tillbaka på allt man skulle handlat i vilket fall?

Rekommenderade inlägg