Att säga hej från vardagsrummet.

 

3v6a6686

 
 

Hej från vardagsrummet!

Som ni kan se flyttade jag om litegrann; skåpet från stora hallen kom in här istället och bänken flyttades till vänster sida istället för höger, och så kom det upp två tavlor också bakom soffan. Det behövs inte så mycket mer för att ändra känslan litegrann. Mattan håller på att tvättas efter en Oboy-incident så den kommer snart tillbaka och mjukar upp det hela litegrann.

 
 

vrum

3v6a6700

 
 

Och nu är jag på väg mot Kungsbacka för ett möte, blir väl där mer eller mindre hela dagen och sen hem igen. Så lite mer tåg med andra ord, men det går ju fint det också – på tåg hinner man jobba undan en hel del iallafall. Hela gårdagskvällen gick mer eller mindre åt att försöka lösa diverse tekniska problem (den nya uppdateringen tyckte min iPhone INTE om, så nu funkar varken iMessage eller nåt annat som det ska om jag inte stänger av telefonen och sätter igång den mellan varje sms, och telefonbanken på Swedbank vägrade släppa in mig när jag behövde kontrollera mitt företagskort och ingen på supporten var nog riktigt klar över varför och skickade runt mig till nummer som inte funkade – jamen ni vet, man blir ju så tokig tillslut att man tuggar i luften) men idag hoppas jag att allt ska flyta på smärtfritt och inte teknikstrula.

En bättre tisdag, helt enkelt.

 

Rekommenderade inlägg

15 kommentarer till “Att säga hej från vardagsrummet.

 1. Jag hade samma historia med sms som inte gick att skicka, problem med känsligheten på skärmen ( jag fick nästan picka sönder skärmen för att få den att reagera) och problem med att öppna telefonen, jag blev tokig! Säger till alla jag känner att vänta med uppdateringen tills alla problem är fixade! Ha en bra resa!

 2. Det ser så väldigt inbjudande ut! Speciellt med en Saluki i soffan 😉 #hundmänniska
  Önskar dig en fin dag! Hoppas solen skiner nere i södra Skåne, här uppe i Hässleholm är det en skinande sol från klarblå himmel ♥

 3. Hej! Jag är gravid och har två salukis. En äldre lugn och en ung sprallig:) Jag får höra av en nära vän att jag inte kommer orka med både bebis och två hundar och att jag kommer behöva göra mig beredd på att kanske göra mig av med hundarna. För mig är det otänkbart och ser så många andra som klarar det, inklusive du. Kan du inte skriva lite om det? Antingen här eller hundbloggen?
  Älskar båda pga. Att du har så fin stil, fin familj och fantastiska hundar!!

  1. Alltså, för mig har det aldrig varit ett alternativ att göra mig av med hundarna 🙂 snarare tvärtom, jag har ju skaffat två till. Däremot har rollen förändrats, de är inte längre mina bebisar, men det är nog mer sunt.

 4. Ååh.. Jag som brukar älska dina bilder och inredningen men fick tyvärr ingen wow-känsla den här gången. Känns plottrigt. Kanske för mycket på väggen för min smak.. Men det är ditt hem. Hoppas på en bra onsdag.

  1. Så är det 🙂 Jag trivs super, förutom att mattan fattas. Det enda som tillkommit på själva väggen är en liten tavla.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *