Att ha en gårdagens och ta en tur till Malmö igen.

 

3v6a7488

 

3v6a7489

 
 

Halloj!

Nu var det längesen det var en dagens, och såhär såg jag alltså ut igår när vi var på Emporia för att äta lunch och se lite folk sådär en lördag. Jag hade solglasögon från Rayban (en lite nättare modell, väger nästan ingenting, mycket förtjust i dessa), jeans från Circle of Trust (vad kan de vara? 5 år gamla?), skor ett par RM Williams (som finns här och som jag fick behålla efter Prag) och så slutligen vad som måste vara den mest FANTASTISKA kappa/kofta man kan tänka sig. Jag menar allvar. Dreglade mängder över denna när jag jobbade på Jennys kundkväll och när hon sen körde sin kampanj slog jag till för himmel vilken underbar skapelse! Inte så tjock men väldigt varm, så den går att använda som ytterplagg nu ett tag till och sen som fabulös kofta eller under sin parkas om man är riktigt frusen. Den är så mjuk att det är larvigt, som varm sockervadd, och ska ni bara skaffa er en enda tunnare kappa/varmare kofta i år så måste jag slå ett slag för den här (den finns här och är lite oversized, men normal i storlek, och lika snygg öppen som stängd – men främst mjuuuuk och varm).

Vi började med att äta på Vapiano vilket nog var ett misstag eftersom vi kom lite i ett när det var värsta lunchruschen och jag ställde mig i kön hos nån som nog var lite sömnig den här dagen för det tog 55 minuter (?!) i kön. Jisses. Snacka om mindfullness-övning att stå där och svaja i kön i en timme, medan de andra köerna hann gås igenom en eller två gånger under tiden. Men det var god pasta! Som alltid. Noah tyckte framförallt att det var smaskens med oxfilé och gorgonzola-pasta och då glömmer man bort väntetiden lite. Sen gick jag och Noah vidare på Emporia när mannen tog Buse till farmor och farfar, så kunde jag fixa det sista inför hans födelsedag utan en massa nyfikna blickar – det blev två stycken böcker och lite fint inslagspapper på Akademibokhandeln.

Och idag ska alltså Leo med till Malmö och gå på bio medan jag jobbar, sen äter vi nog en god sushilunch innan vi åker hem skulle jag tro.

Så mot duschen! Malmö nästa.

 

11 kommentarer till “Att ha en gårdagens och ta en tur till Malmö igen.

  1. Jackan är verkligen superfin och jag skulle precis klicka hem en..men då såg jag att det är mink i. Mitt hjärta dog av sorg ;(

    1. Ja jag vet, MEN Jenny fick berättat för sig att det är av djur som dött en naturlig död, lite som tex ChillNorways väst som jag har. Annars skulle inte jag ha köpt den jag heller.

      1. Undrar lite över det där att just de minkarna dött en naturlig död? Förstår inte riktigt. Lever de på minkfarm och de som trillar av pinn naturligt blir innehåll just i dessa kläder?? Intressant att veta bara .

        1. Alltså, minkar kan ju dö av ålder och en massa andra anledningar än att slaktas. Som jag förstod det finns det de som arbetar med att samla päls från dessa (alltså inte bara just minkar utan även andra djur) just som ett komplement för de som vill ha päls men inte från slaktade djur. Finns ju ganska mycket sånt, särskilt med får och andra populära pälsdjur.

  2. Superfin du är !!!! Och håret, får du jobba mycket för att få det rakt? Så snygg jacka/kofta, jag har nyligt köpt en liknande från Zara i kakigrön, som jag fortfarande här uppe i norr kan ha som ytterplagg, Ha en fin söndag. Kramis

  3. Lika snygg som alltid 😘
    Det måste ju vara en dröm att få vara med från början på mässor, vid inköp, att produktfotografera och få vara på plats i butik – s å å å å avundsjuk 😉😍😄
    Ha en underbar dag i Malmö
    Kram Malin

  4. Jättefin kappa/kofta. Blev inte förvånad att det är mink i. Tänkte direkt på päls då 😊 Syns ingen päls såklart. Hade gärna klickat den hem men det är alltid lite svårt med storlekar 😏 Du är så fin i frissan o kappan ☺️
    Kram/ Magdalena

  5. Verkligen snygg i håret! Färg och frisyr. Jag råkade se några minuter på TV-shop i helgen och som vanligt ser produkterna underbara och fantastiska ut i filmerna – som den bortste med värme, som utan kemikalier och risk för att bränna sig gör håret rakt. Hmm, undrar om den funkar och vore värd att prova för oss som inte orkar platta?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg