Att vara helt tokigt kär i de här 2.

 

3v6a7241

 
 

Man älskar ju alltid sina barn,

men ibland upplever jag att jag blir liksom nykär och sådär extra vill-vara-när-hela-tiden och just så är det nu. Kanske för att jag har rest så mycket med jobbet senaste tiden och för att oktober kommer bjuda på en hel del bortanätter även den (dock bara i Sverige vad jag vet än så länge) – eller bara för att de där två är mina stjärnor och jag vill pussa ihjäl dom i största allmänhet.

Igår jobbade jag så snabbt jag bara kunde så att jag kunde åka redan klockan två och hämta upp dom från förskolan för en tidig fredagseftermiddag inne i Ystad.

 
 

3v6a7231

nb

3v6a7245

 
 

Vi promenerade i underbart höstväder, tog en fika på EspressoHouse och tittade på blomsterbutikens skyltning, sen kom mannen och anslöt för en liten runda i affärer (och Noah är ju så söt i sin nya halsduk att jag smäller av!) och så avslutade vi på Hemmakväll, såklart, för uppladdning för helgen. Jag hittade lite fina kläder till barnen (min nya besatthet som sagt, funderar på om jag skulle börja göra en ”dagens Noah/Buse” nån gång i veckan för i vissa saker vill jag bara äta upp dom och kedjorna har mycket fint nu) och en himla massa godis, men sen var vi klara och åkte hem för en fortsatt fredag i Lanthandeln.

Idag har jag en fotografering på morgonen, det där med helt ledig helg finns oftast inte, men sen ska jag nog ta familjen till Malmö för att strosa i butiker och äta på Vapiano och njuta av den tiden som faktiskt är helt ledig. Och imorgon ska jag till Malmö igen för att filma åt La Leia, men då följer Buse med och går på bio med Nelly under tiden så det ser han VERKLIGEN fram emot. Och ja – sen fyller han ju år i veckan och efter mycket möda har vi nog äntligen hittat paket – det här året var svårt tycker jag, men det blev nog bra tillslut.

Så, så ser vår helg ut.

Vad ska ni hitta på?

 

15 kommentarer till “Att vara helt tokigt kär i de här 2.

 1. Låter som en toppenhelg! Jag gosar med mina två små hjärtan, i eftermiddag tar mormor och morfar över så jag kan hjälpa mannen måla i vårt nya hus 🙂 Tack förresten för all inspiration du ger med målning och färger 🙂
  Mia

 2. jag ska ha kalas för nära å kära å fira min 57 års dag i dag 🙂 hu vad åren går
  i morgon ska jag ut å gå och njuta av hösten här uppe i Dalarna 🙂

 3. Så fina dom är dina grabbar!! Jag ska åka med min son och soon to be exman till Ikea (!!), måste köpa ett stort gäng plastbackar. Flyttar 1/12 till en lgh 400 m härifrån. Sonens pappa bor kvar och jag flyttar till nytt, mitt i sorgen (och ångesten för att utsätta älskade sonen för detta) som ju en separation är är det pirrigt i magen av förväntan inför flytten. Som att flytta hemifrån igen. Det är ett gemensamt beslut och allt går nu smidigt med uppdelning av ägodelar osv. Oj, det blev en liten uppsats.

  Ha en trevlig helg, kram Andrea som oxå har tantcrush på mr Quincy 😜

  1. Lycka till med ditt nya kapitel i livet. Ännu en till med ”tantcruch” på Quincy (som ju inte är purung heller hehe)

 4. Här ska vi äntligen!!!! Få upp taklampor. Gjort egna varianter på fjäderlampor. Det ska borras och dras kabel. Bara hoppas att taket inte går sönder 😄😂

 5. Härligt att hänga tillsammans, här gäller mest kompisar numera… Men en trevlig jogg/cykeltur har det blivit, det är fotbollscup imorgon och sedan ska lillkusinen firas med kalas.

 6. Låter härligt! Men kan inte låta bli att undra hur man ’strosar i butiker’ med två småkillar 😉😊 Ha en trevlig helg!

  1. Ha ha Noah sitter ju i vagn, mycket strös-vänligt, och Leo är ju så gammal nu att han vet vad som gäller 🙂

 7. Haggis är inte med i din om-mig-text såg jag nu…. Men den donnan verkar ju så självskriven i familjen att jag förstår att du missat att uppdatera där. 😉

  1. Där står det också att jag är typ 34 ha ha. Anledningen är att när vi bytte plattform för typ 2 år sen så försvann vår möjlighet att själv uppdatera den, och de som ska sköta det är inte direkt svinsnabba om vi säger så. Men nu är vi på väg att byta leverantör och då blir det ordning på torpet.

 8. Verkligen en toppenhelg! Kan tala om för dig att den känslan av att vara nykär i sina barn aldrig går över!
  Mina är nu 25 och 17 och jag håller på att smälla av varje gång av kärlek som man ser dem eller pratar med dem.
  Det är kärlek det!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg