Att ha fötterna redo för vinter.

 

3v6a7935

 
 

Och så är pojkarnas vinterskor klara!

Vem skulle trott för två veckor sen att man skulle behöva titta på sådant redan nu; men HERREGUD vad det har blivit kallt fort nu – bara de senaste dagarna har det mörknat och blivit råare dag för dag på nåt vis. Och på morgonen har vi bara några grader. Knepigt det där, hur fort det vände.

Men iallafall;

jag skulle ju egentligen vänta till närmare vinter för att köpa vinterskor, men nu vet man ju inte riktigt när vintern slår till så jag fixade det redan nu för att vara på den säkra sidan.

 
 

ns

 
 

Till Noah blev det ett par Viking som verkar så himla bra!

Jag har lite svårt för att det ska vara så himla kulörta färger till barn i hans ålder, men det får gå bra med det här knallblåa. Han kommer ju synas iallafall. Bra sula, stadig sko, högre modell som går att spänna bara genom att dra åt snörningen. Tror att dessa kommer passa perfekt för både Smålandsskog och Skåneåker i vinter.

 
 

ls

 
 

Leo har ett par Sorel från förra året som kan funka i år utan en tjock strumpa, men vi köpte de här till honom från Timberland som han även får plats med en tjockare sula i. Jag tycker att de är s å snygga i modellen och färgen och passar precis lika bra till jeans som under termobrallorna. Skulle gärna vilja ha ett par själv, faktiskt.

Så nu är, tro det eller ej, hela vintergarderoben fixad. Vi är redo för vilket väder som än må komma.

 

7 kommentarer till “Att ha fötterna redo för vinter.

  1. Hej
    Skulle du kunna ge lite tips på vad man skulle kunna ha som presenter i en hemmagjord adventskalender? Har för mig du har gjort en tidigare år till Buse 🙂

    1. Jag brukar gå till typ Tigr och såna ställen och hitta massa små saker för så lite pengar som möjligt 🙂 Det blir ju oftast mycket skräp i de där, men Leo tycker det är kul att få öppna paket varje dag, det är väl kanske mer därför man har dom ha ha. Men tatueringar, tärningar, en kortlek, ett Kinderägg, en röd Rudolf-näsa, slajm, rubiks kub med mera brukar slinka med.

  2. Hej, min son som är kräsen gillade Vikingkängorna men jag kan inte hitta dem. Vart har du köpt dem? Mvh Linda

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg