Att ha byggt rymden på sitt rum.

 

3v6a7864

 
 

Fy tusan vad tråkigt ljus, men ja ja;

uppe på Leos nya rum har vi byggt rymden, han och jag. Eller mest han om man ska vara ärlig; jag klippte ut och han klistrade. Och det blev perfekt där ovanför hans lilla soffa som utfyllnad, och så var det ju riktigt roligt att göra tillsammans. Och det bästa av allt?

De lyser i mörkret!

 
 

3v6a7872

lv

 
 

Jag har gått loss med de här på Noahs rum också (han har fjädrar som faller bredvid garderoben till exempel, och en självlysande val och stjärnor – ni ska få se sen) och det var förvånansvärt enkelt. Och japp, de går att ta bort igen såklart, ingen skada skedd när man tröttnat (wallstickers är en alla kul saker vi hittade i Paris, alla finns här).

Och idag ska jag till Göteborg som sagt och fota för CountryDreams, jag tar med mig Nelly och passar på att ta en mysig kväll i Götet när vi ändå är där. Och så fota lite mer imorgon och sen hem för att fira fredag och ta helg och kanske baka lite. Kan man baka lussekatter redan, eller bör man hålla sig lite till?

Och vi; vi ses snart igen. Som alltid.

 

9 kommentarer till “Att ha byggt rymden på sitt rum.

  1. Baka något annat slags saffransbröd vet ja´, så kanske det inte känns lika fel i tid 🙂 Det finns ju så mycket saftiga kakor och fina bullar. Spara lite saffran till en fisksoppa så har du varmrätt också.

  2. Så mysigt:)
    Måste fråga, vart hittar du inspiration till inredningen ni har i ert hem? Tycker ni har så otroligt fint på bilderna du lägger ut!

  3. Man kan ALLTID äta saffransbröd! Jag bakade i lördags, släta bullar som jag doppar i smält smör och strösocker när de ska serveras. Själv äter jag utan socker eftersom jag inte gillar sötsaker. Själva lussekattsformen kan man ju spara till advent om man vill…

  4. Du kan ju baka saffransbullar, alltså som vetebullar du vet. De är ju supergoda och så känns de inte så juliga 🙂 Hur går det förresten med er au pair? Är hon kvar hos er?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg