Att ha fått fira veckoslut bland tyll och cashmere.

 

3v6a9697

 
 

Nu är jag hemma igen, men såhär såg det ut på Hotel Pigalle igår när vi fotade tyllkjolar och testade miljöer och annat.

Jag ska ju dit igen redan på måndag kväll – ska fota en jättestor kampanj åt en väldigt rolig kund, och då kommer en del av de bilderna tas just på Hotel Pigalle så jag passade på att smyga runt och kika in lite olika miljöer och vinklar och annat som är bra att få chans att kolla igenom på förhand. Jag har inte sett ”modellerna”, bara skapat scenariot och kampanjen i sig så det ska bli vansinnigt spännande (minst sagt) att se hur det kommer fram på bild sen.

 
 

3v6a9724

ptd

3v6a9729

Tyllkjol: Catherine Hammel (här), Kimono i mjukaste cashmere: Davida här (sponsrat plagg/samarbete) och klocka från Daniel Wellington här (blogg-gåva). 

 
 

Idag är jag inte riktigt lika fancy, går ännu runt i pyjamas och gäspar, men det blir väl till att klä på sig lite senare och åka iväg till något som barnen tycker är roligt. Jag hade gärna gjort Drömmen den här helgen, men eftersom det är mycket som måste fixas för nästa vecka får det snällt vänta tills nästa eller när vi nu får möjlighet nästa gång.

Så från tyllkjolar på Pigalle till pyjamasbyxor och småbarn.

En måste älska kontrasterna, ändå.

 

2 kommentarer till “Att ha fått fira veckoslut bland tyll och cashmere.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg