Att säga Godmorgon Göteborg!

 

3v6a9545

 

pigalle

 

3v6a9558

 
 

Godmorgon Göteborg!

Här vaknar vi upp på Hotel Pigalle med Göteborg precis utanför fönstret och jag älskar det här hotellet, särskilt när jag har saker som ska fotas. Finns få miljöer som slår denna. Och så är det ju inte fel att tassa runt på mjuka heltäckningsmattor och duscha bland marmor och ha världens finaste utsikt precis utanför fönstret heller.

Underbart.

 
 

3v6a9776

 
 

Hej Göteborg!

 
 

3v6a9045

 

3v6a9046

 
 

Igår var vi ute vid Gunnebo Slott och fotograferade (i kylan, herregud vad kallt det blivit) och njöt av omgivningen, och idag ska vi fotografera lite mer på rummet och hotellet och lite här omkring bara innan tåget går tillbaka i eftermiddag. Intensivt men effektivt brukar bara två bra ledord vid sånt här. Jag valde ett tåg som gör att jag kommer hem innan pojkarna har somnat, så jag får iallafall lite fredag med allihop trots att jag varit borta.

Men nu – nu tar vi ut det sista av Götet tycker jag!

 

6 kommentarer till “Att säga Godmorgon Göteborg!

  1. Hotellet ser helt fantastiskt ut!!
    Älskar Götlaborg. Får nog boka in en tripp med min sambo dit (och boka in barnvakt och djurvakt och husvakt, haha..), var så längesedan jag var i Göteborg.
    Önskar dig en fantastisk fredag! ♥

  2. Åh, älskar Gunnebo (fem minuter från oss!!). Kul att ni hittade dit för lite fina miljöer. SÅ fint både där och kring Rådasjön jämte nu när hela skogen exploderar i färg. Tips, på andra sidan rådasjön ligger Råda säteri (om man åker vidare på vägen förbi Gunnebo och snirklar sig runt Mölnlycke) som visst är fint i sig nu, och har fina miljöer runt om med bokskog och en påhittad ruin, Labbra. Men på våren!! Alltså det är magiskt med vitsippsbackar och bokarna brister ut och en stenruin mitt i allt! Ruinen troligen byggd av en kvinna som älskade att skapa miljöer hon med; Rådanäs behövde lite mer mystik och romantik, och ibland får man skapa historien själv…💕

  3. Så kul att se ens egna stad ur någon annans ögon/lins. Tips till nästa gång är en sväng till Palmhuset i trädgårdsföreningen om du inte kikat där redan. Tror att det är en miljö du skulle älska att fota i!

  4. Nä! Ni har ju varit hemma hos mig!! Typ. Gunnebo är min hemmaplan. Jäklar att man inte visste att ett sådant finbesök var på G 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg