Att ha detta fokus idag:

3v6a4926

 

Hm, ja, idag efter BVC är det fullt möjligt att jag och Noah slank förbi Hemmakväll och botaniserade en aning bland hyllorna. Lätt hänt, ni vet. Mina favoritchips hade tagit slut hemma (Årets Skörd – Kantarell, fy stan vad gott) och dessutom hade Ben&Jerrys börjat sina och det går INTE för sig såhär tätt inpå en helg. Det förstår ju alla. Imorgon är det Idol och jag äter alltid Ben&Jerrys under tiden jag smackar åt Quincy och pekar med skeden mot skärmen och säger Quiiiincy så maken skakar på huvudet bredvid.

Men idag, idag är det inte Idol.

 

160415-the-night-of-v3-1920x700

 

Däremot har vi börjat se v ä r l d e n s bästa serie!

Den heter The Night Of och finns på HBO, och det är bannemig det bästa jag sett sen… ja men sen Sons of Anarchy. Inte alls samma typ av serie, men samma herregud-känsla som man hade när den kom. Handlar om en kille vid namn Nazir Khan som blir arresterad för ett knivmord och så löper hela historien parallellt från alla möjliga vinklar; kriminalinspektörens, Nazirs, advokatens, vittnenas och så vidare. Så en slags kriminalserie fast ändå inte, lite True Detective med en skvätt fängelse ungefär. Man blir helt t o k i g när man ser för hela tiden ändras hur man tycker och tror och tänker och vi är bara på avsnitt sex än så länge och jag har inte en a n i n g om hur det ska sluta eller vad jag egentligen tror vid det här laget. Så se den! Perfekt ”se tillsammans”-serie också.

Så dagens serietips var det. Ni kommer älska den.

Och! Tusen, tusen tack för alla bra tips och underbara kommentarer på inlägget om önskerubrik! Där finns stoff till både inlägg och nog ett frågor-och-svar också, en del saker är lite svårt att göra ett helt inlägg om kanske men då försöker jag svara antingen i kommentaren eller i ett frågor-och-svar sen. För att hjälpa mig ytterligare så försök tänka ”önskerubrik” så istället för kanske mer allmänt ”gärna mer inredning” så försök speca ungefär VAD det är du skulle vilja se mer av inom inredning, till exempel ”Mina fem favorit-inredningsprylar” eller ”Såhär tänker jag när jag inreder ett rum” eller ”Att visa mina bästa budgetköp i barnrummet”. Hänger ni med? Ju mer specifikt desto bättre, så har jag lättare att verkligen pricka in det ni vill.

Så, stort gigantiskt TACK från mig och nu – kväll.

Ses imorgon igen.

Rekommenderade inlägg

15 kommentarer till “Att ha detta fokus idag:

 1. Älskar all musik du tipsat om så jag skulle verkligen bli tokig av glädje om du kunde skriva ett inlägg om all din favoritmusik o låtar😊

   1. Jag är ju totalt nollad vad gäller teknik och sånt och vet knappt hur Spotify funkar. Men kan man följa nån spellista där? Tänkte om du har/kunde göra nån spellista där när du har tid? Har också verkligen fastnat för de artisterna du har tipsat om tidigare.

 2. Har du sett westworld? Finns också på HBO. Jag var lite skeptisk innan jag började kolla, men sen var jag fast. Så bra!

  1. Nej, av den enkla anledningen att inte hela säsongen finns ute 🙂 Jag AVSKYR när man fastnar för en serie och sen måste vänta på avsnitten ha ha.

 3. Fastnat i inredning i hemmet, skulle bli galet långt meddelande men……om jag skulle skriva ner mina funderingar i såna fall vart? Kan jag inboxa/maila dig på ngt vis? Kanske en helgalen förfrågan menmen ….. Det värsta som kan hända är att du säger nej:)

 4. Här kommer några av mina önskerubriker:
  * 10 st inredningstips inför jul
  * Mitt hem för 5 år sedan
  * Ett tillfälle i mitt liv som berörde
  * Bästa ur min barndom
  * Tips på roliga butiker online
  * Jag om 10 år

  Oj det var många 🙈😄 Men egentligen tycker jag din blogg är perfekt som den är. Min favoritblogg 👌 Ha en bra dag med barnen och fin kväll med Quincy! 😉

 5. Du har alltid så fina kläder och oftast av bra kvalitet. Antar att du som de flesta av oss inte är gjord av pengar:), därför tänker jag nåt inlägg om dina bästa tips för att kunna ha en schysst garderob som man uppdaterar regelbundet utan att gå i konkurs. Vet att du handlar mycket på rea men gärna din hela strategi för lyckas.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.