Att ha blivit firad ordentligt!

3v6a5298

fd

 

Alltså V I L K E N fin födelsedag jag fick igår!

Det startade precis så som det ska göra med tårta till frukost, och det är det ingen i hela familjen som klagar på. Leo tyckte det var lite tråkigt att jag inte hade ljus på tårtan bara, men förstod sen att det skulle varit en himla massa ljus att blåsa ut, så då gick det bra ändå. Noah åt som om det var hans sista tårtstund i livet och Tant såg till att hålla sig i närheten av båda pojkarna för eventuell nederbörd.

 

3v6a5546

 

Sen fick jag paket!

Som världens bästa ansiktsmask från Glamglow som tagit slut här hemma och som jag haft lite panik över – nu är den åter i mitt badrumsskåp, tack för det.

 

3v6a5421

 

Och de här u n d e r b a r a djurhuvudena från Fabels som jag dreglat över ett tag. Man vet att man är förälder när man önskar sig saker att hänga i barnens rum när man själv fyller år *hrm*. Och så fick jag en svinsnygg matta som ni ska få se sen – vi bestämde att vi skulle ge varann varsin matta när vi fyller år eftersom Buse behöver en på sitt rum och vi förälskat oss i en till vardagsrummet, så då kändes det praktiskt att baka in det i födelsedagsfirande.

 

3v6a5529

 

Jag fick blommor!

Från pappa/sylvi och från mamma/sockervaddsgöran och från Petra bland annat (och den sistnämnda skrev dessutom ett kort som fick mig att skratta så jag tror att gomseglet lossnade litegrann, herregud om ni bara visste vad den kvinnan är rolig).

 

fd2

fd3

 

Och titta så tjusig jag ska bli!

Av Jenny fick jag den här underbara silkiga saken från Fira som hon vet att jag har trånat efter ett tag (finns här) och av tjejerna på Country-Dreams fick jag vad som kan vara höstens absolut härligaste långkofta (den finns här).

Jag blev så bortskämd att det inte är klokt!

 

fd4

 

Och som om det inte vore nog fick jag önska precis vad jag ville göra, så jag valde att vi skulle åka till Emporia och äta lunch och gå i butiker. Jag hade min nya kofta på mig och en mycket göllig bebis jag hittade i bilen och kastade runt lite med.

Dock fick vi ge upp Vapiano som jag trånat efter när jag stått i kö i hundra år igen och helt enkelt inte orkade längre. Vapiano är gudagott MEN man ska inte gå dit en lördag vid lunch om man vill ha mat inom en timme eller så. Istället gick vi till food courten och valde nåt annat, gick bra det också.

 

3v6a5568

 

Och så hade jag ett presentkort på Sephora från i våras att sätta sprätt på vilket jag gjorde med nöje (inlägg kommer med vad) och så fick jag passa på att köpa nya förpackningar av mitt favorit-schampoo/balsam som tagit slut, och sen var jag så nöjd man bara kan vara när man fyller år. Så då åkte vi hem och byggde med Lego och åt sushi och avslutade kvällen med serie och ett glas rött.

Finfin födelsedag, med de allra bästa.

 

Rekommenderade inlägg

8 kommentarer till “Att ha blivit firad ordentligt!

  1. Hipp hipp hurra och GRATTIS i efterskott!! Vilken strålande födelsedag du verkar ha haft. Ett riktigt gott nytt år önskar jag dig!
    Kram
    PS. Tack för världens bästa blogg😍

  2. Fira-blusen är helt underbar (koftan också:)) men hur är stl på blusen? Såg att de har stl s kvar på hemsidan… och jag brukar vara mellan XS och S… vad har du i din? Tack för hjälpen! 😀

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.