Att visa hur enkelt det är.

nitor

 

Och så har jag gjort en liten film för att visa hur jag färgar ett plagg med Nitor! Alltid enklare att se det visuellt än att läsa tycker jag. Men det är verkligen inga svårigheter; bara att välja plagg, välja färg, klippa upp påsen och sätta den i maskinen med plagget, sätta igång ett standardprogram för bomull (utan förtvätt) och låta den gå klart.

3v6a4405

Och när maskinen fått köra programmet färdigt tar man bara ur den tomma påsen och kör ännu ett program, den här gången med lite tvättmedel, och sen är det klart! Bara att torka sitt plagg, och så är det som nytt.

Mer info om vilka produkter det finns, vad som går att tvätta etc hittar man HÄR.

Perfekt för den där lilla förändringen på något där hemma.

2 kommentarer till “Att visa hur enkelt det är.

  1. Tack för bra instruktionsvideo. Så grymt bra och smidigt prokukt. Färgade ett par urtvättade mjukisbrallor som en gång var svarta men som nu var mer melerade grå. Nu är de svarta och fina igen. Funderar på att färga påslakan och örngott också som blivit lite blekta och tråkiga men som är sååå sköna. Nu måste jag bara bestämma färg först…..vojne vojne de där med att bestämma sig.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg