Att ha haft en såndär dag idag.

sondag
 

Ja, idag har jag verkligen haft en såndär dag då man undrar om någon skojar lite med en.

Först skickade jag iväg familjen för att bygga klart miljön åt NG Baby och få de bilderna klara – tills jag kom på att Noah skulle ju för tusan vara m e d i bilderna och inte alls åka iväg. Suck. Så då fick jag ta alla runt-omkring-bilder nu iallafall och så är allt klart för resten. Och sen lyckades jag låsa in mig (? oklart hur) i huset och kunde inte ta mig ut förrän mannen kommit hem igen och lirkat upp dörren. Och så dog nätet där nånstans också i samma härva, så jag fick försöka dela från mobilen för att få iväg två stycken deadlines i tid.

Vojne, vojne.

Så nu tar jag V E R K L I G E N söndag här, med ljus och popcorn och annat, och arkiverar den här dagen nånstans där den hör hemma och siktar på en aningen mer effektiv dag imorgon istället.

Men ibland undrar man ju.

Rekommenderade inlägg

10 kommentarer till “Att ha haft en såndär dag idag.

  1. Å, vad jag gillade din sminkvideo! Fler såna😝
    Nu ska jag leta reda på den där sprayen till ansiktet😂

  2. Stackare! Skönt ändå att man inte var ensam om en trollsöndag. Jag var på väg hem till familjen men missade min connection och fick spendera natten på Schiphol.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.