Att göra sin första haul!

 

Jag lovade ju att visa vad som fanns i den där Sephora-kassen jag kom hem med efter min födelsedagsshopping! Jag har gjort en video och så för er som inte pallar titta på sånt så kommer allt även i bild och text, precis som vanligt.

Jag hade som sagt ett presentkort att ta hand om och jag spenderade det på följande:

 

3v6a5634

 

Ögonmasker!

Jag hade tydligen ett stort behov av ögonmasker kände jag, så det blev en härlig blandning. Jag tycker inte det finns nån riktig quick fix för svullna, påsiga ögon men försöker ännu hitta en. Den där längst till vänster hade jag på planet till Prag; det är liksom svarta pandaögon. Grymt.

 

3v6a5636

 

Lite smått och gott!

Som sminkborttagning i reseförpackning, NARS i min favoritfärg Orgasm fast i stiftform (- vansinnigt bra och gav även lite highlight!) en liten resestorlek mascara från Benefit som jag tycker om och så slutligen en rengöring från Peter Thomas Roth.

 

3v6a5646

 

Jag har fått upp ögonen för PTR genom alla hans ansiktsmasker (testat samtliga tror jag) och nu var jag sugen på att även testa rengöringen. Den här läggs på torr hud så det var lite ovant i början och man ska verkligen ”fasa” in den och inte bara köra på flera dagar i rad (som jag råkade göra, blev lite knottrig där ett tag, hrm) men jag tror att den kan vara ett riktigt bra komplement till min nuvarande. Mitt problem är ju ojämn hudton med pigmentfläckar och sådär, så jag väljer främst produkter som hjälper mig med den biten och som ljusar upp och jämnar ut.

Imorgon ska jag på ansiktsbehandling igen, och det ska bli l j u v l i g t!

Har ni testat något av det här? Några favoriter?

 

16 kommentarer till “Att göra sin första haul!

  1. Enligt säkra (nåja, men hyfsat iaf) så är en magisk quick fix för svullna påsiga ögon: hemorrojdkräm. Det drar igop huden på direkten och tydligen använder modeller det om de är påsiga innan en plåtning. Har inte testat, men vill pga en total svullen påsperson.

  2. Jag har bara testat ansiktsmaskerna (de i påse) och de är ju ljuvliga men vet inte om de gör så stor skillnad i längden på sig själv. Mest bara mysigt att få rå om liksom. Dock tänkte jag på det där med att ta bort Mascaran. Jag tror att jag har testat säkert 20-30 olika rengöringsmedel men det finns faktiskt bara ett som funkat till 100% på mig varje gång. Oavsett hur mycket smink jag har. & det är en billig en, en från Apoteket som är mer som en hudlotion än något vattnigt eller något som ska löddras upp. Jag tar en klick i handen, gossar in hela ansiktet ordentligt, gnuggar försiktigt (eller hårt, beror på hur mycket jag bryr mig den dagen) och det känns som om hela ansiktet är insmort i kräm. När det är klart (man känner på ögonfransarna när de är rena” så sköljer man med ljummet vatten (måste vara ljummet, annars funkar det inte, känns som om krämen stannar kvar om man har för kallt vatten). Har använt i 25 år nu och kommer aldrig byta. Ibland har jag fått testa andra för att jag varit utomlands, tänkt att det är kul med ombyte men får alltid slänga eller ge bort det jag köper för jag kan inte leva utan min dagliga sminkborttagningskräm. Så vilken mirakelkräm är det då? Jo ACO Face Refreshing Clearing Lotion för 69 kr på Apoteket. Kan vara värt att testa bara för prisets skull. Kanske inte så lyxigt men då kan man lägga de pengarna på andra lyxiga skönhetprodukter 🙂

  3. Härligt! Gillar verkligen dina videos. Vilken av ansiktsmaskerna är det du pratar om som du tyckte var så bra( luktade himmelskt sa du) Den rosa har jag och gillar den, men var detta någon av de andra? Kramis

  4. Hej, inte provat dessa eller liknande. Testade däremot hårmasker efter tips från dig men skrattade åt mig själv som missat fraktkostnaden; man fick rabatt via din blogg och priset kändes helt rimligt, 250 kr för 3 masker eller något liknande. När jag sedan fick dem på posten med en fraktsedel så såg jag att maskerna kostade typ 28 kr styck och resten var frakt… Ska läsa lite bättre nästa gång 🙂 Kul att prova mask i alla fall.

  5. Är totalt värdelös på sådant här. Fyller ändå 30 nästa år och borde nog kanske ta hand om min hy bättre. Men alltså, var ska man börja? Vilka produkter är en bra grund liksom? ♥

    1. De som just din hud behöver skulle jag säga. Börja med att gå på en ansiktsbehandling nånstans bra, och så hör du vad de säger att du behöver – sen kan du börja prova dig fram. Men ett serum, en ansiktscreme, en nattcreme och en ögoncreme tycker jag absolut man kan unna sig när man börjar bli över 25.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg