Att ha en så göllig bebis att man dör.

3v6a6882

 

Nej jag vet;

han är ingen bebis längre. Men för mig är han det, bebis, ännu liten och bara en varm liten köttbullekropp som kramar tillbaka och leende möter mig när jag hämtar på förskolan. Leo är ju så s t o r nu och inte alls särskilt glad när man hämtar på förskolan utan undrar mest varför jag kommer och stör om jag försöker mig på att hämta tidigt. Jamen, ni vet.

Alla åldrar har ju sin charm säger man, men jag måste säga att jag ä l s k a r från ett och ett halvt till ungefär tre. Helt underbar period. Nu säger han äta, äpple, lampa, mamma, pappa, där, den, hemma och strumpa och det känns ju som en helt relevant bas i ordförrådet om ni frågar mig.

Och dessutom var han så freakin söt i lördags att jag var tvungen att ta lite

dagens-noah

Ska vi kika?

 

3v6a6964noah1noah23v6a69063v6a6936
Hängslebyxor: Zara |  Tröja: H&M | Mössa: Huttelihut | Halsduk&Mössa: ZaraSkor: Viking

 

Där klampade han omkring runt huset och ute i skogen och ropade AAAAAANNAAAA! vilket jag tror är hallå! och som det slog mig att hans bror också gjorde i samma ålder. Anna var hallå för Leo också (och ballong) och det det är märkligt hur samma ord kan sitta i båda pojkarna från start. Eller kanske inte alls märkligt, vad vet jag.

Men iallafall.

Igår hade jag en supertrevlig kväll i Ystad; var inbjuden till ett LC-möte och pratade om bloggande och åt god mat och fick träffa ett helt rum härliga kvinnor, så det kan jag leva på ett tag. Och idag vankas jobb, ansiktsbehandling och en himla massa eldande i kakelugnen.

Ha en fin torsdag, vänner!

 

Rekommenderade inlägg

22 kommentarer till “Att ha en så göllig bebis att man dör.

 1. Tack kära Emma för att vi fick lyssna på dig i går och för att du bjuder så på dig själv! Du är ju minst lika trevlig i verkligheten som på bloggen! Stor kram/Sara Gasslander

 2. Håller med, har en 2-åring hemma som är vääärldens gulligaste! Även om trotset ligger och lurar under ytan 🙂 Ibland fantastisk, ibland ett litet monster. Men det är bara att följa med.

 3. Jättefina bilder! Måste få fråga, och snälla – ta det på rätt sätt då jag också är mamma och har praktiska funderingar: har lillen sådana kläder även när ni inte ska fotografera? Jag menar en tub eller halsduk runt halsen, ljusa vantar som inte tål så mycket fukt, inga överdragsbyxor som tar hand om lera, vatten och våta löv? Är det bara mina barn som kan behöva galon från topp till tå och sedan en dusch med slang innan de kommer inomhus?
  Vintervita hälsningar från ett litet snökaos

  1. Det beror på vad vi ska göra? Ska han till förskolan har han såklart termobyxor och jacka som alla andra, men vantar och halsduk i den färgen ja och mössa etc, och de här kläderna under. När det blir blötare får han såklart anpassade vantar. Nu skulle vi på julmarknad så då var han klädd såhär – plus jacka sen. Men på julmarknaden skulle han ju inte kräla i sandlådor eller så.

 4. Ljuuvliga bilder på mycket göllig bebis!
  Måste bara passa på att fråga om du har något tips på en bra dagkräm, gärna med spf. Man är ju inte 20 längre men ser ju inte riktigt ut som ett russin än heller..
  Ha en fin dag!

 5. Underbara bilder och beskrivning av en toddler (kan man väl kalla barn i den åldern?). Jag har en tvåochetthalvtåring och han är ju också där, mellan 1,5 och 3 år. Underbar ålder och han är SÅ rolig och så söt. Och fortfarande vår bebis, den där lillebroren 😉 ♥
  Önskar dig en fin dag!

 6. Bästa åldern och så kul med den enorma utveckling på språk och tänk som de har i den åldern. En ynnest att få vara med på första parkett som förälder!

 7. Men åh så kul att du varit och föreläst på LC! Jag är själv en LC-tjej, fast i en värmländsk klubb och har läst din blogg länge nu. Tack för mycket härlig läsning.

 8. Fantastiskt söt och underbara bilder som vanligt!! Jättefina kläder, hur tycker du att hängselbyxorna är i strl? små eller stora? Min lille är 8månader och jag blev osäker på storleken…
  Tack för svar =)) och för fin inspo!

 9. Men oj, så söt han är. Du har verkligen fina söner. De är så tacksamma att fota i den åldern också. Nu får jag inte en ta fram kameran innan min stora tjejer säger ”fota in mig” och vänder bort huvudet. Själva kan de ta selfies med grimaser och snappa dem till gud och alla människor. Ha en fin kväll. kram Annika

 10. Ja Emma, Noah är så söt och gullig, han värmer mitt hjärta med sitt leende. Är så lycklig av att ta del av charmkillen med en Mamma som kan ta sådana fina bilder på honom. Tänk vilken Lycka för dem han delar sitt glada humör till och med.
  Varma Ljusa Kramar från Ninni.

 11. Min dotter ropade också ”Anna” när hon var ca 1-1 1/2 år. Trodde att det var mig hon ropade på då jag heter Anna, men det var nog ett sätt att säga hallå på eller påkalla min uppmärksamhet på. Hade helt glömt bort det, så tack för att du påminde mig om det 😊

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.