Att ha något att krypa in i.

annons

btroja3

 

Alltså kan vi prata om den här tröjan lite?

Jag älskar stickade plagg som inte sticks, och som man kan ha direkt på kroppen den här årstiden. Och ska det vara polo så ska den inte sitta åt och göra mig klaustrofobisk – och den här har en mjuk, rund krage som man kan bära antingen som en bardot med bara axlar, som polo eller som halv sjal om det blåser kallt. Och så långa ärmar att gömma händerna i.

Här med skinnbyxor (Malene Birger) och mina krokiga fötter. Tröjan är normal i storlek, kommer från Dante6 och finns HÄR.

 

troja2

troja

 

Idag är det isande vitt ute –

vi har fått vinterlandskap minus snö och flickorna står tveksamt på tröskeln innan de går ut. Leo är bjuden på kalas till sin stora lycka, så dagen kommer mest fokusera kring kalas och hämtning/lämning, och sen ikväll ska jag in till Ystad och träffa en vän för pizza på ett nytt ställe som tydligen ska ha riktigt bra gourmetpizzor. Håller tummarna för det.

Och så försöker jag hålla mig från att börja julpynta i vanlig ordning, men 2 veckor till ska nog gå vägen även om jag får erkänna att det lilla lärkträdet kom fram igår. Hänger man inga julgranskulor i det så räknas det inte som pynt, så det så.

 

Rekommenderade inlägg

7 kommentarer till “Att ha något att krypa in i.

      1. Tack! Det är roligt att följa din blogg. Du fotar och skriver så fint! 🙂
        Hälsningar från Helsingfors!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.