Att ha firat Svåra Lena!

3v6a7923

3v6a7917-1

 

Äsch, igår var jag inte alls i Ystad och åt gourmetpizza –

jag var i Malmö och hade Extremt Hemligt Födelsedagsfirande för Svåra Lena som blivit 30 år gammal och som såklart behövdes firas ordentligt. Så Mathilda hade bokat bord till oss i källaren på Restaurang Davidshall, och där skulle vi alla gömma oss och gasta GRATTIS och sådär när Lena helt ovetande kom dit. Mycket spännande!

Men först började jag och Nelly på Savoy Grill med en drink innan vi vandrade upp till Davidshall.

 

3v6a7963

 

Väl där hade vi fått ett långbord.

Vi var först på plats med det droppade in fler och fler.

 

3v6a7959

 

Temat var ”Schlager och Glamour”, och såhär såg jag ut! I liten burlesk hatt (oklart vilken schlager det är, men A for effort tänkte jag), byxdress och så glittrig schlagerpaljett från Lollys Laundry.

Födelsedagsbarnet kom!

 

3v6a7967

 

SURPRISE!

 

3v6a7990

 

Lena var jättearg först, såklart (det är alltid hennes initiala reaktion) men sen blev hon jätteglad, såklart.

Det här är den smartaste, klokaste, skarpaste kvinna jag känner och jag är så himla stolt över att få vara hennes vän, och att ha fått vara det i snart 15 år. Som det blir när man bor på olika håll, pluggar och jobbar och har barn och sådär så ses vi ju tyvärr inte varje dag längre, men jag hoppas och tror att hon vet att när det väl gäller är jag där på en sekund och fångar upp henne.

 

3v6a8030

3v6a8022

3v6a8029

3v6a8011-2

 

Vi åt och sjöng och hade quiz om Lena och gav presenter och sen var det dags för mig att vinka hejdå och åka hem igen. Så himla fin kväll!

Så nu är Svåra Lena infirad trettioåring, det har blivit söndag och jag har en fotografering och sen får vi se vad den här familjen kan tänkas hitta på. Det är frostlandskap utanför fönstret, kakelugnen i vardagsrummet jobbar och det väntar pepparkakor ute på köksbänken, så möjligtvis går vi inte så mycket längre idag än strax utanför huset vid behov.

Vi får se. Huvudsaken är att det är söndag.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg