Att ha en favoritsysselsättning.

3v6a7382

noah

3v6a7396

 

Att det kan vara så vansinnigt roligt med vatten?

Och om man inte badar går det precis lika bra med att få stå vid vasken med kranen rinnande på pytteflöde, och sen diska, torka, hälla, blöta i en evighet eller längre. Leo var precis likadan, och det kan ju vara det enklaste nöjet någonsin.

Så där hittar ni oss ikväll;

vid vasken med diskborsten i högsta hugg.

 

7 kommentarer till “Att ha en favoritsysselsättning.

 1. Åh, minns när vår yngsta var i den åldern. Man fick skydda skåpluckorna mot vattnet, sen var hon nöjd läänge. 🙂

 2. Hej Emma
  Hur mår ”allas vår Bandit”? Hälsa henne så gott från en bloggis på västkusten.
  Fina killar du har förresten!

  Hälsningar Johanna

 3. Om jag förflyttar mig till plats som i en dröm…då skulle jag vilja göra Er sällskap i köket hos Er…Noah, solstrålen som värmer mitt hjärta. Men det är bara i en dröm jag förflyttar mig, så jag kommer inte som oväntat besök 😉
  Så fina gröna växter Du har i fönstret, Emma.
  Ljusa Kramar från Ninni.

 4. Åhh..det där kommer jag ihåg så väl,båda mina tjejer kunde spendera hur lång tid som helst med att diska,blaska,hälla och dona.. ♡

 5. Åh, min kille älskar också vatten….fortfarande vid 2 år och 8 mån är det jättekul att leka vid ett handfat/diskho.
  Min systerdotter var också nöjd när hon fick ”diska”.
  En gång stod hon och höll på….min syster var i tvättstugan alldeles bredvid och vek tvätt, när hon känner doften av kaffe…. hon blir så glad och tänker vilken toppenman hon har som fixat kaffe bara så där, när hon i samma sekund kommer på att mannen är ju inte ens hemma…..hon tittar ut i köket och där sitter dottern i diskhon och har lyckats få upp locket på burken med kaffet och hällt det i diskhon som fylls på med varmt vatten…

 6. Det där måste bannemig vara ett universellt beteende 😄 för de gånger man springer runt och letar efter något av barnen på jobbet så hittat man hen alltid vid handfatet 💦Det bästa om du frågar barnen är när man kommer på att man kan sätta handen precis under kranen så vattnet sprutar ut över hela toaletten😂 Men måste erkänna att det är ett roligt och lärorikt nöje för en väldigt billig penning (iallafall om man använder en balja, ett vattenborde eller liknande) Har du provat att hälla i lite diskmedel i en skål med vatten och låtit barnen blåsa bubblor vill man ha det lite mer drick vänligt kan man blåsa i mjölk, häller man i lite barnvänlig färg blir det ännu mer effekt.
  Kram Malin

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg