Att ha söndagsutflyktat.

3v6a8040

3v6a8049

Igår gav vi oss ut på en söndagsutflykt på seneftermiddagen!

Det är alltid mysigt att försöka ut och röra lite på sig på söndagarna tycker jag (det är den dagen jag är som allra mest rastlös) och jag brukar ju vara lite trumpen över att det inte är så mycket öppet att titta på eller göra på söndagar här – men det finns ju faktiskt lite.

Först var vi på GREVINNANS!

 

3v6a8059

3v6a8063

 

Där är ju ganska ”over the top” på ett roligt sätt, kul att gå runt och kika (men lite nervöst att ha en femåring lös där inne, även om han är relativt städad – mycket roligt att lyfta på).

 

3v6a8062

 

De hade tydligen inte startat sin julbutik ännu, men jag drogs direkt till de här pastelliga ballerinorna. Jag och julpynt, alltså. Vojne vojne.

 

3v6a8173

 

Sen åkte vi till Kabusa!

 

3v6a8174

3v6a8175

 

Där inne var det tjusigt i vanlig ordning. Hur mycket Busnel som helst (jätteroliga modeller), snygga halsdukar och tre plan av inspiration. Lite för mycket design i inredningsväg för min smak ni vet, men där finns även riktigt udda guldkorn och jag hittade faktiskt en lampa som jag a b s o l u t ville ha till Noahs rum – dock var den ganska dyr, så jag får smälta den idén lite. Och sen åkte vi hem igen, minsann, och mörkret hade redan släckt lampan över hela Skåne trots att klockan var bara lite över fem.

Och det gjorde vi igår. Vad gjorde ni?


Mössa: Canada Snow | fårpälsväst: gammal ChillNorway | kofta: gammal | jeans: julie high waist | strumpor: h&m | skor: sorel

8 kommentarer till “Att ha söndagsutflyktat.

  1. Jag besökte HUseby julmarknad på lördagen och hade mååååånga bilder tt gå genom och blogginlägg att skriva. Det är ju så fantastiskt där att en blir helt hänförd. Naturligtvis handlade även jag skinn av Johan, det går liksom inte att låta bli 🙂 & nu blir det åka av julmässigt för hela slanten. 🙂

  2. Hängde med 5-åringen till pulkabacken, sedan på inneträning, tog en Pokémonpromenad med 8-åringen och sedan fika hos en farfar som vi inte träffat på länge. Skön söndag.

  3. Satt mestadels i bilen och åkte hem från Falkenberg efter tjejhelg! Landade hemma mitt i 11-års kalas och fars dag firande! Efter hundpromenad så blev det pizza och soffhäng!

  4. VAd fina foton utomhus!! Riktigt svenskt tyckte jag. I England är alla affärer öppna söndagar utom juldagen och påskdagen… men det är inte alltid kul heller för vi har förlorat idéen om att ha en lugn dag. Vi hade franska svärföräldrarna här hos oss och vi var på savill garden i windsor, jätte fint. Du kan se mina foton på instagram helenaandlucas för jag bloggar inte.

  5. Vi var mest hemma å fixade det där tråkiga som blir över när man gör makeovers hemma. 🙂 Tog dock två promenader också för att få njuta lite av solen! 🙂

  6. Pulkarace med barnen, frös i en hockeyhallen och sen en tur till gymmet! Fina bilder som alltid 😻 Älskade att läsa om doftljusen igår, är något av en doftälskare jag med, håhå, blev galet sugen på att shoppa på mig några !

  7. Åh! Jag var och såg KENT igår kväll i Malmö. Helt jäkla fantastiskt. Så en söndag med extra allt, blev det för min del ♥♥♥

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg