Att ha fått användning för de små glödlamporna.

3v6a8426

 

Minns ni de tre små glas-glödlamporna jag hittade på Kronan på Verket här i Ystad?

Jag hade ju som sagt en plan med de där, och det var denna – att sätta en liten ljusslinga i varje och sen kunna hänga eller ställa där det behövdes lite extra punktmys helt enkelt. Så himla enkelt ”DIY” egentligen, men som ger en himla fin effekt när det är lite skymning – man ska bara orka gå och stänga av ljusslingorna sen, ha (om det inte finns ljusslinga med timer? oh en sån vill jag ha).

 

3v6a8435

namnlost-1

 

Jag tog ut slingor från de där bokstavslamporna ni vet, men ljusslingor på batteri finns lite varstans att hitta (tror både housedoctor och watt&veke gör?) och är underbara att trolla med.

Vad händer annars idag då?

Jag har en g r o t e s k träningsvärk i arslet, till exempel. Var inte oroliga, detta kommer inte förvandlas till en hurtig träningsblogg, men jag har fått order om att stärka min bakdel för att hjälpa min rygg och mina hundra diskbråck, så nu har jag utökat min diskbråcksbålträning med att inkludera rumpa och det får jag sota för nu kan jag säga. Men allt som kan hjälpa det här containerskräpet till rörelseapparat är bra, jag har levt med tens-maskinen fastkopplad de senaste veckorna – det går ju i perioder det där. Och mer? Är inne i en helt besatt av kläder-fas så ni kommer säkert få se lite mer dagens ett tag, längtar efter helg och försöker tagga för att hålla femårskalas här hemma på söndag med utklädning och allt, och så hoppas jag att det blir lite kallare snart igen så vi får tillbaka det vita frostiga istället för det blöta gråa.

Ja, det var väl det.

Mot torsdag!

 

11 kommentarer till “Att ha fått användning för de små glödlamporna.

 1. Hej!
  Håller på med förberedelser för kalas för min Leonard; 5 år och ”nattkalas” enl hans önskemål…dvs stjärnor, glitter och fladdermöss. Om jag förstått dig rätt med props så är ebay grejen, har inte själv beställt via dem utan typ partyhallen och liknande men ebay har ju samma saker, eller mer. Uppfattat att leveranserna kan dröja upp till en månad via ebay, är du ute i riktigt bra tid till busekalas och 20-talsfester eller upplever du leveransen som kortare. Kalaset tänkte vi ha den 10/12 men känns då som tight med tid för ebay…eller? Tacksam för råd 🙂

  1. Jag är alltid ute i god tid. Beställer mest från EBay Uk och där är leveransen kortare såklart. Är det bråttom kan man alltid betala för ett snabbare fraktalternativ – fråga säljaren 🙂

   1. Tack för svar 🙂 Hade förberett för djungeltema (så varit ute i hyfsad tid ändå..hehe) men sen sonen missade förskolans halloweenfest ville han gärna ha ”nattkalas” istället. Kollar ebay UK och kör annars på svenska siterna, tack!

 2. Alltså jag riktigt kände din energi i detta inlägget trots ryggproblem och rumpont 😂 Precis vad jag behövde idag med lite uppiggning och skratt, ha en härlig helg fina du!

 3. Jo det finns såna ljusslingor som går typ 4 timmar varje dag.
  Blev ju riktigt myspysigt med den belysningen.

 4. I måndags köpte jag en ljusslinga på Lidl med sex timmars lystid. 40:- finns med tre olika sorters ljus.
  Nu får jag inte köpa fler slingor…

 5. Halloj Emma! Ljusslingor med timer kan du hitta lite överallt. Även på ICA och Coop.
  Tack för att du skriver så man får energikick så här i höstmörkret. Längtar tills man får sätta upp alla ljusslingor och stjärnor till advent Så vi får lite mys och ljus i höstmörket.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg