Att göra en chit chat get ready with me.

chitchat

 

Och så var det dags för en film igen!

Den här gången är det typ världens absolut längsta film dock, herregud. Över trettio minuter, och då har jag ändå klippt bort halva ska ni veta. Men detta är alltså vad som tydligen kallas en ”chit chat get ready with me” och i den går jag från vänster bild till höger bild under tiden jag svarar på era frågor och berättar vad jag gör med sminket och sådär. I en evighet alltså. Frågor som avhandlas:

* Skillnaden på ett och två barn
* För tio år sen…
* Är ensamtid viktigt för dig?
* Vad gör dig på riktigt jättelycklig?
* Er au pair
* Hur gör ni för att hålla kärleken vid liv?

Filmen kommer här:

 

 

Och produkterna som används i inlägget är som följer:

– Primer Jane Iredale Smooth Affair
– Foundation Clinique Even Better i färgen 04 Cream Chamois
Stay don’t stray från Benefit
– Concealer Shiseido Perfecting Stick Concealer färg 22
– Concealer Bare Minerals Well Rested
– Puder Glo Minerals Matte Finishing Powder
– Rouge NARS i färgen Orgasm
– Highlighter Anastasia Glow Kit SunDipped (sponsrad produkt)
– Highlighter NARS Albatross
– Ögonbrynspenna Anastasia Brow Wiz i färgen Soft Brown
– Eyeliner MaxFactor Color X-Pert
– Fransar Ardell Duralash
– Mascara Clinique High Impact Mascara
– Läpp-penna MaxFactor färg nr 10 Red Rush
-Läppstift IsaDora Matt färg 05 Femme Fatale
– Setting Spray Jane Iredale Balance

Och det var allt! Så gör jag alltså när jag festsminkar mig. Guldpoäng till er som faktiskt pallar kolla på hela filmen! Trettio minuter som aldrig kommer tillbaka, hah.

 

41 kommentarer till “Att göra en chit chat get ready with me.

 1. Åh vad härligt det var att få hänga med dig lite! Är i ’skilsmässopackaihoplivetflyttaomtvåveckortilleget’- läge just nu. DETTA behövde jag, ska ge mig själv en redig sminkväska när allt är uppackat och klart i nya boendet. (Flyttar 300 m, h u r toppen är inte det för 11,5-åringa sonen?)
  Kram fina du / Andrea

 2. Ålltså du är så gyyyllig så jag blir nästan lite kär i dig. Så himla skönt med en ”vanlig” människa ( du alltså) som sminkar sig. Det är inte tusen borstar till varje grej utan du smörjer in med händerna och blir snyggare än vilket proffs i världen. Jo aj löv! Mer filmer!

 3. Alltså hahha du e så genombra 🙂 Vacker som en dag, som alltid, naturlig och jag förundras så över din magiska karisma. Du är den enda bloggen jag tittar på först, varenda dag 🙂 Du är liksom magnetisk och du inspirerar så oerhört som person.
  Det där med egentid är ruskigt intressant. Jag har alltid haft det behovet, alltid känt att jag måste förklara det för omvärlden. Så.Tröttsamt. Det gick så långt att jag kände mig så oerhört annorlunda.
  MEN, jag gick till ett medium som jobbade med chakran, är ruskigt fachinerad av just sånt. Hon la flera stjärnor på mig och ta mej sjutton, nästan allt stämde, lite diff å svinn, men herregud, man får ta det med en nypa salt.
  Hon förklarade iaf. efter att ha fipplat med mitt personnr, slängt siffrorna ihop och allt vad hon gjorde, ingen aning faktiskt att jag har det inte så lätt, för det finns ett sådant extremt starkt ensamhetsbehov i mig, samtidigt som jag har ett stort behov att vara i det centrala, det sociala och det krockar. Det krockar så fett! Det ÄR så jag i ett nötskal 🙂 hahha.
  Det var så oerhört befriande att få höra, hur fånigt det än låter, men ja, så skönt hahha å lättande och inget jag hade frågat henne om, utan det kom bara by the way 🙂

  Stor kram till en underbar tös <3

  1. Den är från asos Petite-avdelning men nog ett år gammal så jag vågar inte svära på att den finns kvar? Men obs alltså på kameltån. Sjukt obehagligt att ha jumpsuiten uppe i livmodertappen typ.

 4. 30 min kändes som 10! Superkul att se/höra. Känner igen mig SÅ mycket i dig när du pratar om självständighet, integritet och behovet av återhämtning/egentid. Jag kom för några år sedan fram till att jag är HSP och mycket av det kan i alla fall för min del härledas till att min hjärna blir snabbare trött av alla intryck för att den bearbetar på så många olika nivåer. Därför är det också så viktigt för mig med tid för återhämtning. Är däremot en väldigt social person och både introvert/extrovert men sociala sammanhang tar mycket energi och då behöver jag vila efteråt. Kanske du också är HSP?

 5. Hallå där. Tips till dig på ett inlägg från en hundägare till en annan. Hur ser en vanlig dag ut för era hundar?. Promenader, aktiviteter, träning osv.,Tänker fyra hundar i olika åldrar och två småbarn. har haft som mest två hundar samtidigt och det tog mycket tid.
  Trevlig kväll

  1. HALLÅ 🙂 Jag har ju inte brukshundar utan vinthundar så vad de behöver är att springa; så de får springa lösa ungefär 5 dagar i veckan för att må bra. Tränar ingen lydnad etc mer än grunderna, det är därför jag valde vinthund – för att jag inte har tid att springa på klubbar i samma utsträckning. Promenader ser likadant ut som hos andra hundägare, fast jag går med 4 🙂 Nu är det mest Haggis som behöver öva på att gå själv utan flocken, de andra är så gamla nu att de vet att de separeras med jämna mellanrum.

   1. Ok. Jag fattar. Kanske inte var så intressant förslag på inlägg. Det är j ingen hundblogg du har 👍🏻

    1. Mer att det inte finns så mycket att skriva då jag som sagt inte kör bruks med mina 🙂 Det är bara lös-motion och promenader och lite aktivitetsspel då och då. Det är ju ngt annat om man går på lydnad eller övar sök eller är aktiv på nån klubb.

 6. Kollade hela med ett avbrott för att hämta sonen hos en kompis! 🙂 Härligt att se en blandning av ytligheter som smink och mer djup då du berättar om flytt till Falun etc. Som beteendevetare blir jag ju supernyfiken på att veta mer om dig och ditt förflutna, hehe!
  Blir även sugen på såväl concealer som ansiktssprayet.
  Tack för inspirationen!

 7. Tack för jättebra video. Härliga människa! Kan du göra ett inlägg om hur du lockar ditt hår, det var ju superfint. Kram från en som ofta misslyckas med frisyren😜

 8. Supermysig video! Du kommer undan med att göra långa klipp, love it! Du sprider härlig energi, tack för det 🙂

 9. Love it! Det blev mitt lilla kvällsroliga innan jag ska slå ihop ögonen för idag, bara älskar dina filmer! Jag har varit med sen första inlägget och det inlägg som jag ff refererar till dåochdå är ditt dansinlägg med Leo, du hade koll redan då på hur man gjorde härliga videos 😃 Så nu, dags att sova!

 10. Vilken härrrlig video!!! Du är ju bara för fin, en sån utstrålning du har wow! Jag kunde kolla hur länge som helst på grundina videor för du facinerar mig enormt mycket…hoppas, hoppas det kommer fler.

 11. Vilken härlig underhållning på 30 minuter. Du är toppen. Din blogg är den första jag läser varje dag. Jag skulle gärna se lite från ert badrum toalett för att få inspiration. Vi skall renovera badrum . Det ni har i drömmen är ju fantastiskt. Men kan inte minas att jag sett de ni har i huset i Ystad.

  1. Tusen tack! Jag tror jag har lite bilder från badrummen här publicerade på bloggen – ska leta! De är ju lite mer ”normala” än det i Drömmen dock 😉

 12. Åhh så härlig video! Passade perfekt efter jobbet när mannen och sonen var och handlade. Fredagspepp deluxe!

 13. Du ska bara veta vad fin du är! känns så himla bra att man inte är ensam o att det här med ensam tid osv! Ha en trevlig helg nu 🙂

 14. Jag lagade lunch och tittade på dig samtidigt! Du är så skön och härlig med din stil och sätt!
  Skönt avslappnad och inget är tillgjort, underbart!
  Kommer självklart att kika mer på det du kommer med och fick själv lust att dyka in på ditt kalas med stjärnor och kransar…det lät så mysigt! 🙂

  Kramar
  A

 15. Grymt snygg blev du och det var spännande och höra dig berätta om ditt liv och tankar kring olika saker. Du fick vara en del av min egentid denna helg! Du inspirerar!

 16. Ja men va du är cool! Tack! Älskar att höra dina tankar om ditt liv. Det bästa är ändå att du lyssnar på oss som följer dig. Tar våra önskemål till dig. Inte alla bloggare som gör. Så tack!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg