Att vara fashionabelt varm.

3v6a4994

 

Alltså;

finns det något gulligare än blöjrumpa och mjuka lår? Det skulle väl vara blöjrumpa, mjuka lår och UGGs i miniformat då. Jag köpte ett par till Leo när han var i Noahs ålder, och nu var det dags för Noah att få sitt par tänkte jag – så de här söta med små rosetter hittade jag i Göteborg och Noah ä l s k a r dom. Inte så konstigt i och för sig eftersom det är som en varm, fluffig strumpa att ha på sig – men ändå.

Och så matchar han dom fashionabelt med blöja och stickad tröja.

 

noah1

3v6a5000

noah2

 

Tröjan är från Mini Rodini och är faktiskt Buses gamla – jag tror att mamma köpte den åt honom för sisådär 3,5 år sen och nu sitter den som en smäck på Noah istället. Många av de där lite mer ”roliga” plaggen sparade vi fall i fall och det är jag glad för nu; nästa år kan Noah till exempel sporta Buses gamla regnställ med pingviner ni vet? Helt tokig i det där regnstället så jag är glad att det är i så fint skick att det kan ärvas.

Idag ska vi åka och förbereda det som behöver förberedas för kalas, men sen tänkte jag mest att jag och Buse skulle ha filmkväll och se den gamla favoriten Arthur och Julklappsruschen (så så så bra finns på Netflix) och äta chips och ladda upp för morgondagen.

Fin lördag, allihop!

 

Rekommenderade inlägg

7 kommentarer till “Att vara fashionabelt varm.

  1. Jag och sonen såg Arthur för första gången förra julen efter tips från dig, och alltså… Vi har nog sett den 50 gånger sen dess. Stort älsk på den. Så alla ni andra: seee den!

  2. Alltså Emma, kan Du inte fråga om Söta Noah vill komma hem till mig och städa…gulligare städhjälp finns inte på denna jord.
    Ljusa Kramar från Ninni.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.