Att ha haft en superhjältesöndag!

3v6a8881

 

Igår var det dags för kalas!

Och inte vilket kalas som helst, utan Buses femårskalas. Det här året frångick han polistemat och ville istället ha superhjältekalas och det gick såklart bra – så jag gjorde en superhjälteinbjudan och igår var det alltså dags. ( stycken barn plus Noah intog huset igår och två timmar kändes som en halv dag ungefär. Ni vet.

Vi pyntade köket som fick vara kalasets centrum (köket och Buses rum) och så fick de andra rummen vara hyfsat o-superhjältiga.

 

bk

3v6a8868

 

Det var guld och svart precis överallt;

guldballonger och guldskedar och sådär (vi länsade Partykungen i Malmö på lördagen) och så lite roliga festhattar som jag hade i gömmorna från nåt Ebay-köp tidigare år.

 

bk3

 

Och japp. Jag såg alltså ut sådär när Buse fick välja.

Jag vet faktiskt inte vilket som är mest opassande egentligen; polisuniformer för vuxna eller superhjälteuniformer för vuxna men jag hoppas att nån partaj-leverantör nån gång kan göra kostymer anpassade för vuxna på barnkalas och inte vuxna på specialklubb.

Mensåatt.

Leo tyckte att jag var fab, iallafall.

 

bk5

 

Ja, det fanns ju en skurk på kalaset också.

 

3v6a9166

 

Eller två! Nelly kom också som skurk.

Buse var tydlig i sina önskemål om att mamma skulle vara “superhjälte i svart superhjältedräkt” och Nelly och pappa skulle vara “skurkar vi kan sätta i fängelse”. Och när man har femårskalas kan man ju faktiskt få bestämma.

Nu har jag inte fotat alla barn eftersom jag inte vill lägga ut några här, men ni skulle sett hur vansinnigt fina alla var! Allt ifrån Frost-Elsa till Spindelmannen satt runt bordet och åt tårta.

 

3v6a9159

 

Tårtan ja.

Morotskaka från Olof Viktors, ho hoo.

 

3v6a8998

3v6a9001

 

Det fanns ju en viss liten kille som FLIPPADE av lycka när han vaknade och fann att hela köket var fullt av ballonger. Han ä l s k a r ballonger och gjorde segerdans i en kvart i köket vid upptäckten.

Mer kalas åt folket tycker Noah.

 

bk4

 

Och ja, det var vår superhjältesöndag det!

Två timmar med huset fullt av barn, och en svettig femåring som sen somnade nöjt på kvällen – halvt i en mening om nånting roligt som hände på kalaset som han gärna ville berätta.

Jag tror det blev precis sådär som han önskat.

 

Rekommenderade inlägg

12 thoughts on “Att ha haft en superhjältesöndag!

 1. Du ser helt magisk ut i din superhjätedräkt. Inte ett spår av Tommy Körberg… 🙂
  Tänk att få vakna och flippa över av glädje så som Noah gjorde. Undrar just vad som skulle krävas…
  Ha en fin dag!

 2. Jag orkar inte, vad underbart!! Förstår att Leo var nöjd och Noah lycklig!
  Du ser verkligen fab ut i din superhjältedräkt, hahaha!! Jag är nyfiken på föräldrarnas reaktioner 😉
  Önskar dig en fin start på veckan! ♥

 3. Jamen helt underbart!! Undrar just varför man aldrig kom på själv när killarna var små att vi kunde klä ut oss allihop?! 🙂
  Hade ju garanterat varit väldigt kul! Ni ser så sköna ut hela familjen!

  Kram
  Adela

 4. Vilket superkalas! Min lille här hemma som är 1,5 år kollade länge på klippet med Noah och ballongerna på instagram. Vi stod nog för minst 100 visningar 😁💕 Såå söt!

 5. Som vanligt ett riktigt härligt kalas med guld, ballonger, roliga detaljer och utklädda vuxna, att vi aldrig tänkte på det när våra barn var små verkar s å mycket roligare.
  Måste bara få berömma ditt hår just nu älskar precis allt – färgen, längden, luggen ❤️ – galet vackert.

 6. Du är en sån cool kvinna och mamma så det är inte klokt. Så påhittig, fantasifull, originell och ja..cool! Avis är vad man blir MEN inspirerad! som vanligt alltså när man läser din blogg.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *