Att inte vara den enda som gillar mattan.

3v6a5590

3v6a5599

3v6a5597

 

Det är inte bara Noah som gillar heltäckningsmattan.

Flickorna är lika förtjusta de, och framförallt Tooka som nog för första gången i sitt liv kan tänka sig att ligga på golvet – det sker ju som bekant inte så ofta annars. Men har man något fluffigt och nytt och fräscht att få götta sig på går det minsann för sig. Så henne hittar man nu titt som tätt där inne, bredvid myspölen, med djupa suckar och näsan långt ner i mattluggen.

Jag har nog, i sanning, hundvärldens största diva.

 

4 kommentarer till “Att inte vara den enda som gillar mattan.

  1. Världens charmigaste diva. 🙂 jag blir alltid så sugen på en saluki när jag ser dina bilder. Men jag undrar en sak: håller de sig från att markera revir inomhus när de är flera vovvar i flock? Klarar sig heltäckningsmattor, soffa, säng osv från ”olyckor”? har det varit lättare elelr svårare att träna rumsrenhet med nummer tre och fyra? Särskilt italienarna ska väl vara rätt sena på den fronten? /B

    1. Spöket får man passa och slänga ut varannan timme men de andra är 110% 🙂 Det har inte varit svårare med Haggis alls för att hon var nummer fyra.

  2. Åh fina Tooka…hennes huvud är så vackert, med det tjocka rufsiga håret på öronen.
    När Du första gången visade den gosiga mattan i Noahs rum, så tänkte jag för mig själv att Dina hundar kommer nog älska den också. Bilderna från När Noah ligger på golvet och där han visar hur mycket uppskattar den nya golvmattan…är bara för härliga, liksom de här två.
    Som jag skrivit tidigare Du förmedlar Levande Livsglädje Bilder, Du är en otroligt duktig fotograf med unik blick och känsla.
    Ljusa Kramar från Ninni.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg