Att ha gjort Höganäs extra allt.

3v6a9767

 

Jamen vi måste väl titta lite på hur det var i Höganäs i lördags, eller hur?

Jag har kommit efter nån dag här känner jag, men så blir det ibland. Hoppas ni kan hänga med i svängarna ändå trots att det släpar lite. Vi bestämde oss alltså i lördags för att ta Höganäs istället för Helsingör; jag ville så gärna se Magasin 36 igen och Butiken och allt det där andra ni vet som ger så mycket inspiration att man bara dånar. Så vi åkte dit och jag fick strosa runt i lokalerna och bara humma av njutning.

Gud vilken tur egentligen att inget sånt här finns i Ystad. Jag skulle ju alltid vara där. Som en lite läskig stalker som smyger bland hyllorna och klappar på saker och blinkar åt de som arbetar.

 

3v6a9780

1

 

Där fanns som sagt massor av inspiration. Och så hade det blivit mycket större sen sist, med fler butiker i lokalen som inte fanns där förr! Jättekul. Mannen blev med skor i en butik bland annat, och jag blev med hatt. Hatt är tydligen min grej nu. Hatt och kjol.

 

3v6a9771

 

Och Cirkusfabriken finns ju där!

Så himla, himla fina saker att man blir lite tokig.

 

2

 

Noah fick en Maileg-ren att krama. Hyfsat nöjd kille.

 

3v6a9778

 

Och min drömlampa alla kategorier hänger ju där i Butiken, en våning upp.

Tänker er denna alltså. Åh-hå.

 

3v6a9799

3v6a9829

 

Sen gick vi till Garagebar och käkade hamburgare för det har jag lärt mig på bloggar att man ska göra. Det var mycket korrekt att lära sig detta för herreguuuuuuud vad goda hamburgare! Och sötpotatispommes. Sötpotatispommes med chipotlemayo kan jag nästan slå ner någon för tror jag, om jag är tillräckligt hungrig.

 

3v6a9841

 

Omnomnom.

 

3v6a9859

3v6a9803

3v6a9865

 

Och så hundra bilder på Noah för att han är det gölligaste som finns.

 

3v6a9867

 

Sen åkte vi hit!

Ja, igen.

Men det var liksom på vägen hem och jag hade tänkt på en sak där inifrån hela natten mer eller mindre, så jag var tvungen att komma tillbaka för att se om den var lika fin dagen efter (det var den).

 

3v6a9869

3v6a9874

 

Som ett litet mecka av vackra saker…

 

3v6a9876

 

Och en påse senare satt vi återigen i bilen på väg hem, nöjda och glada och väldigt mätta på sötpotatispommes.

Det var sammantaget ett vansinnigt fint dygn;

ett sånt man måste unna sig kanske en gång per år för att inte bli lite koko av jobb och vardag och rutiner och gråbruna åkrar utan snö.

Det här lever jag på länge.

 

11 kommentarer till “Att ha gjort Höganäs extra allt.

 1. Vilken underbar trip! Helt i min smak. Ska bli spännande att se vad du har i påsen från Stilista, de gröna brallorna var ju helt magiska. Ha en fin dag. Kram Annika

 2. Så härliga butiker!
  Saknar det här i mina trakter, så för min del blir det mest nätshopping när jag handlar.
  På något vis är det ju ändå mysigare att se sakerna IRL, även om det är smidigt rent tidsmässigt att shopppa saker via nätet.. 🙂
  Å lillkillen då… Sicken going! 🙂

 3. Ja Höganäs måste man besöka ett par gånger per år.om man nu bor relativt nära. Jag bor i Karlskrona så därför är det ett måste med jämna mellanrum.

 4. Å Höganäs! Där har jag inte varit sen vi var på en campingsemester när jag var 12 å mest ville va hemma. 🙈 ser dock magiskt ut så nuförtiden kan jag längta dit. 😊

 5. Haha vilken underbar stalker beskrivning! Igenkänning på hög nivå!!
  Du verkar så härlig 🙂
  Kram på dig

 6. Have you tried the julbuffet on the Scandlines Aurora ferry? We had a family dinner on it, watching the sun set over the sound. Beautiful and the food is very good.

 7. Haha, den där stalkern du nämner… det är jag! Bor i Höganäs och är på Magasin ohälsosamt mkt. Känns ibland lite pinsamt men kan liksom inte låta bli. Ren rekreation och mys att gå där liksom. Nu väntar jag med spänning för att se vad som låg i andra påsen fr Studiostilista!

 8. Urmysig dag och du vet väl Emma att man måste visa det fina innehållet i påsen med? :D:D
  Ja jag kan bara hålla med…han är SÅ göllig den lille 🙂

  Kram
  A

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg