Att vara hemma och ladda för morgondag.

3v6a2030

11

 

Nu är jag hemma!

Och ser ni vilka vackra blommor?! Jag köpte dom med andan i halsen på Centralen i Malmö (Power of Flower) när jag hade tågbyte; liksom bara tvärnitade vid alla blommor och bad om en bunt tistlar, en bunt eucalyptus och ett fång ranunkler och såhär fina blev dom tillsammans.

Blomsterlycka.

 

3v6a9347

el

 

Och såhär ser jag ut idag!

I blus och jeans jag köpt på ElsaLeonie med lite rabatt (blusen finns här och jeansen, som är av mitt favoritjeansmärke, finns här) och som är himla behagliga reskläder . Jag tycker om blusar med lite roliga detaljer på; som knyt i halsen eller nåt annat.

 

clementoni

 

Och hos pojkarna är allt som det ska vara.

Noah leker med sin rallybil (gåva från Clementoni, jätterolig bil med fjärrkontroll som till och med hans ålder fattar) och Leo sitter i köket och pysslar med en sjörövarbok – just nu tror jag att han bygger ihop nån form av robot med hjälp av tejp och papp och nåt snöre, och det doftar lussebullar efter att jag tinat upp en handfull i ugnen.

Och imorgon ska jag på julbord med de bäst kvinnor jag vet! Så ni må tro att jag längtar.

Men för nu;

så himla, himla skönt att vara hemma.

 

Rekommenderade inlägg

10 kommentarer till “Att vara hemma och ladda för morgondag.

  1. Supersnygg blus i min favvofärg!! Och vilken vacker bukett. Hoppas du får en underbar kväll med julbord och underbara väninnor. Kram Annika

  2. Hittade din hemsida av en slump och nu besöker jag den i stort sett dagligen! Tycker verkligen om den! Du har grym stil och dina bilder är fantastiska! Tack! 🙂

  3. Alltså Ranunkler. Kan vara det bästa jag vet! ♥♥♥
    Din blus är för övrigt hur snygg som helst, du klär fantastiskt bra i den färgen. Stor kram!

  4. Aaaa såå snygga jeans, får jag fråga vilken storlek du har? Såg att det var lite dåligt med storlekar hos elsaleoine, men går säkert hitta någon annanstans. Ha en fin dag och kväll. Kramis

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.