Att ha öppnat sin första ”lucka”.

3v6a2204

3v6a2211

3v6a2220

3v6a2228

3v6a2246

 

Tänk att det ä n t l i g e n blev första advent och en slags nedräkning till jul!

Nu är första julstrumpan tömd här hemma och första lilla boxen öppnad, och snart ska vi sätta oss framför årets julkalender och se om det är något som trollbinder och som kan bli en fin liten ritual på kvällarna framöver.

Det är beckmörkt, decembers första dag är här och det enda som fattas är små, små flingor av snö utanför fönstret. Men julkänslan är på väg, inte sant?

Jag tycker det.

 

8 kommentarer till “Att ha öppnat sin första ”lucka”.

  1. Dom bilderna var helt fantastiska…♡♡♡ samma känsla som man själv hade som barn och den man försöker ge sina egna barn. Så glad jag hittat din blogg!

  2. Hej Emma nu är det krångel igen att nå kommentarsfältet, får uppdatera sidan flertal gånger, har pågått i en vecka kanske. Förra gången jag skrev om det rättades det till men nu är det problem igen, jag använder IPad och Safari.
    Jag skrev tidigare också om att det inte gick att se din blogg via min Androida telefon, nu kommer sidan upp i mobilformat men att scrolla ned kräver tålamod nedladdningen tar väldigt lång tid, men kanske det beror på min mobil?

    Men något som håller och bär, det är Din lilla Goa söta kille Noah, han värmer fortfarande mitt hjärta var gång Du fångar honom så otroligt fint på bild/bildserier. Jag är ingen stalker…utan rörs av hans smittande Livsglädje. Du har en fin familj och jag beundrar Dig som Mamma och Matte…inget smicker…utan ren reflektion från mig.
    Jag önskar Er Härliga Fina veckodagar som är kvar på denna vecka och hoppas att Ni får se stora vackra Snöflingor dala ner från skyn.
    Ljusa Kramar från Ninni.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg