Att ha lite jul hos Noah när det skymmer.

julbelysning

3v6a8707

 

Godmorgon!

Ni må tro att jag hade roligt igår. Herregud. Men det får vi ta sen när jag hunnit gå igenom alla bilder – så tittar vi lite på julen i Noahs rum så länge? Jag har inte ställt en gran i golvnivå som ska pyntas för det en pyntad sådan blir nog lite för roligt, eventuellt en bordsgran kommer upp utöver lärkträdet, men jag fick ju en sånhär ljuvlig slinga av Sävedalens Belysning och den passade p e r f e k t över det lilla skåpet. En slinga av kottar och barr och frost, och med belysning som skimrar mjukt.

 

np

 

Där hänger det enda julpynt jag samlat på mig åt Noah än så länge; en ballerina i kjol. Jag har en känsla av att ballerina i kjol är något han kan tänkas uppskatta även längre fram – men ett eller två år till behöver vi innan jag kan börja bygga hans lilla samling också. Men där ligger den alltså, slingan, och lyser upp. Fin-fint (finns HÄR).

Idag har jag en barnfotografering att ta tag i och lite annat smått&gott, men jag återkommer med bilder från gårdagen med mera! Såklart. Men först pepparkaka, yoghurt och den allra första december.

<3

 

Rekommenderade inlägg

5 kommentarer till “Att ha lite jul hos Noah när det skymmer.

  1. Pepparkakor alltså, jag har verkligen ett begynnande missbruk. Man drar ju gärna ett helt rör ur kartongen med Annas när man ändå är i farten liksom.

  2. När jag såg den sär slingan på Sävedalens belysning för några veckor sedan, tänkte jag att ”den skulle passa hos attvaranågonsfru”!! Hur knäppt!? Men det gjorde den ju!! 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *