Att ha fredagspeppen!

3v6a2261

 

F r e d a g!

Vilket betyder fredagspeppen såklart. Och idag peppar jag över att jag hade en chans att stänga in mig i badrummet och ta ett riktigt jäkla lyxigt fredagsbad, med musik och bubblor och hela kalaset. Hur skönt? Särskilt den här årstiden när man alltid är lite, lite frusen på nåt vis.

 

3v6a2266

 

Jag har hittat en ny favoritparfym!

Laura Mercier ambre vanille som doftar som ett vaniljhjärta med klös i; inte sliskigt utan mjukvarmt med tyngd liksom. Laura Mercier är för övrigt mitt nya förälskelsemärke – jag vill ha ungefär allt och hoppas innerligt att Skincity kommer med en riktigt saftig Laura Mercier-rabatt nu i jul så att man kan botanisera lite.

 

3v6a2255

 

Jag åker till Amsterdam på söndag!

Jamen visst. Med Jenny på Modesto för att plåta lite vintermode. Bara i lite drygt ett dygn, men jag har aldrig varit där tror jag så det ska bli supermysig att få se staden live och förhoppningsvis få till lite bra bilder. Så nu står väskan i hallen och ska packas med det sista, och jag ska få vara storstadsfab i 24 timmar.

 

3v6a2041

3v6a2046

 

Jag fick ett tokroligt bud från Mimove!

Jag blir alltid glad för bud eftersom det är stört omöjligt att få bud ut hit så när nån lyckas har de liksom ansträngt sig, men det här var ju extra festligt. Kolla vykortet! Och i lådan fanns det typ 100 såna vykort och ingredienser till Sangria (minus spriten såklart) så nu kan jag ha Costa del Sol hemma ikväll om jag vill.

 

3v6a2271

fp

 

Jag har hittat pojkarnas jultröjor!

Hur roliga?! Från KappAhl för övrigt. Och ett par stickade leggings från samma ställe, tyvärr fanns de bara kvar i Buses storlek men jag tänker att de kan vara sköna att skrota runt i här hemma. Stickade, mjuka byxor och fårskinnstofflor – man kan ju inte ha det bättre. Till Noah fann jag en vit, fluffig mössa med guldstjärnor från Lindex, lite för stor, och han var SÅ SÖT i den att jag slutade andas ett litet tag.

Japp, det var fredagspeppen det!

Mycket att vara glad för.

 

Rekommenderade inlägg

6 kommentarer till “Att ha fredagspeppen!

  1. Åh de där jul-leggingsen. Jag är (bara) 25år, men jag lyckades hitta den största barnstorleken som passade 😉 Så himla fina ju! En badfråga – har du några tips på vart man kan hitta badbomber? (förutom Lush). Ha en fin helg.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.