Att ha vippiga kjolar och Rudolf!

samarbete

js

js3

js2

 

En liten blåsig häromdagens på väg mot julskyltning som jag fotograferade åt Country-Dreams; jag höll nästan på att lyfta från vägen – så är det ju här ute där det är fritt blås. Älskar kombinationen vippig kjol och stickad tröja, särskilt när tröjan är lite nättare men fortfarande varm och när modellen är lite kortare så att det inte blir så bylsigt om kjolen är högre i midjan.

Det roliga med det skånska landskapet tycker jag är att det lika gärna kan vara maj på bilderna, minus avsaknaden av löv på träden då. Men annars är gräset frodigt och jorden ser ut att vara nyplöjd och det är väl egentligen först när snön kommer som man direkt kan se en skillnad; när man inte har skogens skiftningar på samma sätt är det lätt att luras.

Men vad har jag på mig då?

Tröja från Storm&Marie (här), kjol från J Lindeberg (här) och handskar från Day (här). Och med koden Advent får ni 20% på hela sortimentet till och med imorgon söndag hos Country-Dreams! Det blir decembers andra lucka, det. 20% på allt! Hela sortimentet hittar ni HÄR.

Mer på bild:

| hatt från butik i Höganäs (minns ej) |
| halsduk – här | strumpbyxor – här |
| skor – här | kappa – weekday 2 år gammal |

Rekommenderade inlägg

5 kommentarer till “Att ha vippiga kjolar och Rudolf!

  1. Tänkte också på det där med vädret i Skåne häromdagen. Tror det var när Cindhy delade en solig bild på IG, det kunde lika väl varit en vårbild. haha

    Älskar dina strumpbyxor!

  2. Ja det ser verkligen ut som vår 🙂 Den där kappan är sååå snygg, grämer mig lite varje gång jag ser den att det inte är årets kollektion 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *