Att ha ett lite grynigt kvällshej.

3v6a2839

 

Godkväll ifrån sovrummet!

Idag är det jag som åkte på feber. Attans. Men det var väl ganska väntat, jag höll det ju ändå på halster beundransvärt länge kan man tycka. De där förskolebacillerna är inte att leka med, och i eftermiddags kände jag att jag frös vad jag än gjorde så då var det bara att ta tempen och konstatera att det var dags att krypa ner och sätta igång Scandal och tycka lite synd om sig själv.

 

3v6a2835

sr

 

Men lite kvällsbilder från sovrummet kan man ju bjuda på, även om inte ljuset är det bästa.

Och så fick jag en helt fantastisk ansiktsbehandling idag på Parelle, med syra! Så nu är ansiktet lite stramt och liksom varmt men jag har bannemig nog aldrig varit så slät i fejset? Som om fem år försvann på en gång? Hade jag vetat det hade jag vågat testa syra lite tidigare, jag har alltid bara haft sån respekt för sånt där och varit rädd för att halva nyllet ska trilla av. Men nu är jag hooked så jag har bokat in mig på en kur på 5 gånger (en i månaden) och ska det fortsätta såhär så kommer jag ju se ut som 16 nån gång i april.

 

3

1

2

 

Och den här lilla bullen livar ju upp vilken feberdag som helst!

Nu ska vi sitta i sängen och titta på Nicke Nyfiken tillsammans ett tag, och så mår jag nog bättre alldeles strax skulle jag tro.

Ha en fin torsdag, vänner!

 

7 kommentarer till “Att ha ett lite grynigt kvällshej.

  1. Ja det där med syraansiktsbehandling får mig med att rysa, vet inte varför.. Kan det vara efter sex and the city (tänker på när Samantha ser typ brännskadad ut efter en ansiktsbehandling…)? Kan du inte berätta mer om vad behandlingen hette, om det gjorde ont osv? Tänker att det kanske finns olika grader av syrabehandlingar? Så man inte råkar boka ’en Samantha’ ändå, haha. Behöver också nått som verkligen ger lite lyster tillbaka till hyn den här årstiden!
    Krya på dig, Kram!

  2. Jag vill också! Inte ha feber alltså, men få ett yngre ansikte. Oj, vad det börjar känns jobbigt att åldras synligt nu. Måste kolla upp det där med syra, har aldrig i mitt liv ens provat en vanlig ansiktsbehandling. Krya på dig nu och trevlig helg!

  3. Jag är också nyfiken på att höra mer om din syrabehandling! 😊 Har själv väldigt dålig hy, och har nångång kikat på kemisk peeling, men vill ju inte gå omkring och flaga i en vecka 😬

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg