Att längta efter helg.

n

2

 

Godmorgon!

Här med lite bilder jag tog åt NG Baby. Älskar verkligen den där mattan, och NG:s produkter är ju hur fina som helst i färger och material. Lätt att jobba med.

Jag är H E L T sänkt här hemma och längtar ihjäl mig efter helg, fast sen kom jag på att jag har ju pojkarna själv i helgen eftersom mannen jobbar jour så då gäller det att känna sig ganska mycket piggare imorgon, ho hoo. Vilket jag säkert gör. Jag hade tänkt att vi kanske skulle köpa en gran i helgen  (om jag får hem en själv i storleken jag hade tänkt?) och klä den och liksom ta in det sista av julen på riktigt. Men vi får se.

Nu har jag 24 timmar på mig att repa kraft. Så idag blir det att ligga som en plattfisk i sängen och sippa vatten och bli frisk som aldrig förr.

Vi börjar

NU.

 

Rekommenderade inlägg

6 kommentarer till “Att längta efter helg.

  1. Krya på dig! Jag ligger också hemma idag med feber. Så typsikt…men inte mycket man kan göra åt det. Hoppas du blir frisk iallafall och kan köpa gran och göra det du tänkt. Kram Annika

  2. En till som är sjuk här *räcker upp handen*. Blä på det. Yngste sonen är också risig, så vi myser nog mest runt i helgen. Men alltså de där dagisbacillerna är ju ingen höjdare. Än så länge har jag sluppit feber, men har fantastiskt ont i halsen alltså..
    Krya på dig! ♥

  3. Krya på Dig Emma…och orden ”var sak har sin tid” har jag praktiserat många många gånger när det inte blir som jag tänkt mig…när kroppen alltid var dag för mig sätter möjligheterna och begränsningarna.
    Önskar Er Alla en Ljus helg med Ljusa Kramar från Ninni.

  4. Längtar också efter helt, helt slut…men kom på att vi har både barnkalas och massa aktiviteter att rodda i helgen:) Ja, ja ikväll blir det lugna gatan iaf. Trevlig helg!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.