Att ha en gudagåva till alla nötallergiker!

3v6a3183

 

Okej, det HÄR är årets tips till alla nötallergiker (som jag) som trånande tittar på Nutellaburken och drömmer om hur det skulle smaka med ett varmt, nyrostat bröd med ett tjockt lager choklad på, eller för alla er chokladälskare i allmänhet;

nu. finns. det. bredbar. twix.

!!!!!!

Förstår ni?! Bredbar Twix! Och inte bara Twix, det finns Malteser också! Burkar med mjuk, bredbar Twix/Malteser (och Bounty, men det är inte min melodi) att frossa loss på precis när helst man vill. (Obs på att det kan finnas spår av nötter dock, ni vet ju vad ni tål och inte).

Var? Hemmakväll, såklart. Njutningens mecka.

Vassego.

 

Rekommenderade inlägg

4 kommentarer till “Att ha en gudagåva till alla nötallergiker!

  1. Min son reagerade på denna tyvärr, han tål endast mandel, inga andra nötter.
    Jag tog den på en kladdkaka jag skulle ha med till en inflyttningsfest och det blev succe 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *