Att ha lite cirkus i sovrummet.

3v6a3143

 

Nej det är inte alls ett så spännande inlägg som rubriken kanske antyder *host* utan jag syftar mer på lamporna som numera hänger på sänggaveln och ger en liten känsla av cirkus – inget annat. Jag såg dom bland nyheterna hos Blackballon för ett tag sen (här) och visste på en gång att de där måste jag ha i sovrummet! Och nu har de kommit upp.

(Jag hade också en tanke om att göra en julgran av ljus med slingan; att spika rader som blev bredare och bredare att hänga slingan på, men hade ingen vägg som jag kände att jag kunde ge SÅ många spikhål just nu, hrm).

 

3v6a3154

11

3v6a3178

3v6a3159

3v6a3167

3v6a3170

 

Och såhär ser det alltså ut hemma i sovrummet just nu –

cirkuslampor och en och annan stjärna och lite jul bredvid sängen. Lamporna var perfekta även för kvällsläsningen för Leo – startar man inte när det hunnit bli alltför mörkt ser man tillräckligt bra för att kunna ha resten släckt.

Sänggaveln är ju en OOAK (en gammal grind, finns alltså inte fler exakt likadana), rummet är målat med Kalklitir Leo och i kakelugnen lyser Enjoy Candles. Den svarta sänglampan är Tine K.

Och med det startar vi den här söndagen, piggare än igår.

 

7 kommentarer till “Att ha lite cirkus i sovrummet.

  1. Hej!
    Jag bara älskar påslakanen i den där underbara turkos/petrol fägen. Var har du fått tag på dem?
    /Anna

  2. Men det skulle ju va fint med en julgran…. kan du inte komma på en kreativ ide som inte innebär en massa spikhål. Jag tror vi är flera som skulle kopiera direkt 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg