Att ha firat lucia.

3v6a3252

 

Hej och hå vad tidigt man skulle upp i morse!

Klockan 07:15 skulle vi vara på förskolan, lusseredo och klara, och jag låg i djup sömn och drömde om att jag och Nelly var lönnmördare som åkt till Argentina för att ta ut en galen katt-kvinna när mannen försökte få liv i mig i morse. Så det var bara att släpa sig upp, väcka barnen och klä på samtliga full tomtemundering och sen köra mot förskolan.

 

lucia2

 

Noah var tveksam till arrangemanget.

 

3v6a3235

 

Och bitvis chockad, skulle jag säga. Men klappade ändå artigt efter varje sång.

 

lucia

 

Och vår trötta men skönsjungande tomte!

Men nu är jag tillbaka hemma och har svept in mig i två duntäcken vid skrivbordet för att försöka få upp värmen igen – som ni kan se på bilderna har vi ju inget vinterlandskap direkt, men nollgradigt och med den ökända, råa Skåneblåsten så blir det en fest att vara ute hur mycket man än klär på sig – så jag kommer nog få ta en dusch för att värma upp fingrarna känns det som. Men nu ska jag ta mig an dagens jobb minsann, och planerar även att agera jultomte idag och slå in en massa hittepå-paket i förhoppning om att kunna ge er lite inslagningsinspiration framöver.

Fin lucia, allihop! Ät mycket pepparkakor.

 

5 kommentarer till “Att ha firat lucia.

  1. Så otroligt mysigt!
    Vår förskola har lussefirande i eftermiddag, inomhus i gymnastikbyggnaden som ligger intill, perfekt att slippa vara utomhus 🙂
    Och för första gången ska jag hämta äldste barnet på skolan och han sitter med oss i publiken, galet! Bara en lillebror som lussar. Bara och bara, det är ju inte så bara! Längtar till eftermiddagen!! ♥
    Önskar dig en fin Lucia-dag!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg