Att kunna lysa upp utan oro.

aa

enjoy

3v6a3004
 

Dagens lucka ger hela 40% på något av det bästa jag vet – Enjoy Candles!

Ni vet de där ljusen som syns här och där hemma hos mig (i lyktorna på soffbordet till exempel) och som inte alls är riktiga utan världens bästa hittepå! Gjorda av stearin förvisso, men går på batteri och har trots det ett snudd på identiskt sken med riktiga ljus – det är väldigt svårt att se skillnad om man inte vet om det. Kommer dessutom med timer så om man vill kan man sätt avgång timerfunktionen så tänds och släcks ljusen samma tid varje dag – perfekt när man är bortrest tycker jag eftersom det då ser ut som om nån är hemma och eldar ljus och har det mysigt. Dessutom SÅ skönt att ha en mysbelysning som drar igång precis när det skymmer. Och så slutligen är det ljus som jag svärd vid av den enkla anledningen att de ger mig möjlighet att få känslan av tända ljus utan att behöva oroa mig för nyfikna barnfingrar eller skäggiga Haggis-nosar som a l l t i d ska fram och peta där de inte bör vara annars. Så, bästa grejen!

Och nu får ni alltså 40% på Enjoy Candles hos AgnesAmelia med koden Enjoy till och med den 18 dec. De på bilden är en blandning av Classic Ivory och Nordic White, man kan säga att Ivory ger ett lite varmare sken och Nordic White ett lite kallare, och hela utbudet av Enjoy Candles ser ni HÄR.

 

7 kommentarer till “Att kunna lysa upp utan oro.

  1. kommenterar allt för sällan, men vill att du ska veta att du tar de finaste bilderna, älskar att titta in på din blogg.
    Ha en fin kväll! ❤️

  2. Det var nog tack vare denna blogg som jag fick upp ögonen för Enjoy Candles och gav bort till en familj med bebis förra året. Själv har jag inte unnat mig något än!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg