Att ha första klapparna under granen.

3v6a3689

 

Jag har faktiskt inte slagit in ett enda paket ännu.

Det har liksom inte hunnits med (men jag har slagit in en himla massa hittepå-paket till inspiration – det första inlägget kommer imorgon) men igår när vi kom hem stod en kartong på trappan och väntade. Jag hade nämligen beställt lite julklappar till pojkarna, och de här visst jag skulle komma inslagna och klara!

 

3v6a3692

 

Alltså, titta!

En kartong med vackra paket från Ralph Lauren!

Jag tycker att de har så himla fina kläder men tycker samtidigt att det är på tok för dyrt till pojkarna till fullpris, så jag brukar passa på när de har rea – och nu är ju julrean i full gång med upp till 50% på massa saker, så då var det dags.

(Innan var man ju tvungen att handla från USA vilket inte alls var särskilt praktiskt med tull etc, men nu finns ju tyska sidan som skickar till Sverige och med leverans på nån dag bara).

 

3v6a3698

3v6a3700

 

Presentinslagning var gratis, ho hoo!

 

3v6a3704

3v6a3710

 

Vem vill inte ha en sånhär box liksom?

Man fick även fylla i text på korten själv och kartongerna kom med ett diskret nummer på baksidan så man visste vilket paket som innehöll vad. Älskar. Ju enklare desto bättre. Det blev mest t-shirts och sådär, bra basgrejer.

 

3v6a3713

 

Och där är vår, ännu icke slaktade, gran!

Och nu med iallafall några paket under. Den får kläs snart, får se om vi hinner ikväll annars blir det helgens projekt för klart killarna ska vara med – inte alls roligt att göra det själv.

Det börjar ordna upp sig, det här.

 

6 kommentarer till “Att ha första klapparna under granen.

  1. Inte för att jag förstår hur det kan ta mindre tid att slå in jättevackra låtsaspaket än riktiga klappar – men du kanske ska ha en gunghäst, trehjuling eller så under granen. Det kan ju vara en utmaning 🙂
    Trevlig helg!

    1. Det tar inte mindre tid, men det är mitt jobb och får alltså gå före 🙂 Jag jobbar ju på dagen så jag hinner inte slå in våra riktiga paket då och på kvällarna har jag lika mycket som alla andra – så jag har helt enkelt inte hunnit med våra egna ännu.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg