Att ha 1 slinga på 3 sätt.

3v6a4779

 

Alltså jag ÄLSKAR de där böjbara slingorna från Watt&Veke!

Jag har dom till precis a l l t – i barnrummen, i lyktor, vid fotograferingar. Och som här; i en krans i den lilla hallen. Det blir ju så himla, himla mysigt ljus av en så liten sak.

Ja där ser ni ju också hur den lilla hallen ser ut ”åt det hållet” – Noahs rum har ni till vänster, köket till höger och badrummet bakom min rygg. Och där åt vänster ser ni vardagsrummet och åt höger stora hallen som i sin tur leder in till sovrummet.

 

3v6a4781

 

Jag har slingorna ovanpå skåp …

 

3v6a4800

 

Och INUTI skåp.
Som en extra liten lampa.

 

slinga

 

Och det var tre olika sätt att använda sig av en mikroslinga, det!

Och så kan man ju böja till en så man skriver ett namn med den, jag tänkte försöka få ihop ett Leo till att hänga på hans vägg nån dag när jag känner att jag har extra mycket tålamod.

(De här slingorna köpte jag förra året, men de finns i år igen i både guld och silver här).

Nu ska jag och pojkarna baka sega Dumle-pepparkaks-kakor! Så, så, så gott! Receptet finns HÄR.

Ses imorgon igen!

 

4 kommentarer till “Att ha 1 slinga på 3 sätt.

  1. Alltså den där kransen! Tell me everything. Är den äkta? Håller den bra? Vad är det gjort av? Urtjusig med lampor i också 🙂

  2. Dom är ju såååå fina! Har också liknande på metalltråd, batteridrivna, dock kostar dem bara 29kr/styck så risken är väl att det blir ex antal till nu innan jul ^^

  3. Tycker verkligen att fjäderhalsbandet i skåpet är så läckert!!! Har faktiskt ett själv. Var bara tvungen att köpa när jag Modesto hade. Love warrior har ju inga som jag ville ha. Det blir så mysigt med ljusslingor.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg