Att ge inslagsinspiration nummer tre!

Hur har ni det med julklapparna?

Är de klara?

Om ni ännu behöver lite inspiration för några paket, kommer här nummer tre i min lilla julklapps-serie. Och den är

flard

3v6a4888

 

Här snackar vi mustiga, partyskimrande paket i mörka färger och med lite extra allt av allt!

Dessa är nog min personliga favorit, såhär skulle jag slå in paket åt till exempel Banditen. De skulle passa henne alldeles utmärkt! Här kan du gå loss med inslagspapper som skimrar (finns många vackra med glitter i), mycket paketsnören och fluffiga paketrosetter.

Vem vill inte få ett sånt här, liksom?

 

klapp

 

Här kan du blanda metallic med skimmer hej vilt och addera precis vilken form av tags du vill – renarna i trä tycker jag är vansinnigt vackra, och på de kan man ju stämpla mottagarens namn om man vill, eller skriva med snirklig skrivstil och guldpenna. Eller varför inte ett hjärta som klingar hemtrevligt, eller en rund liten tag med budskapet tryckt i mitten? Såna saker vill man ju ta av paketet och spara till annat sen, som små skatter i en låda. Ett lacksigill i guld blir pricken över i:et, helt klart!

(Och japp, allt hittat på Panduro utom de runda metall-tagsen som alltså finns här).

Och ja, jag vet att jag tjatar om dagar, men vet ni?

I ÖVERMORGON ÄR DET DAGS!

Så härligt att det inte är klokt!

 

5 kommentarer till “Att ge inslagsinspiration nummer tre!

  1. Oh! Jag är uppenbarligen hemskt flärdfull av mig! 😉 Jag älskar åtminstone dessa paket! Sååååå fina! Nästa år får jag bestämt investera i metallicskimrande papper inser jag! 🙂

  2. Tjusiga paket! 🎁 Det får nog bli ett besök till Panduro på väg hem från jobbet imorgon. Klapparna slås in imorgon kväll här hemma hos oss när dottern slocknat på soffan efter uppesittarkväll (sambon har nån fix idé att man SKA spela uppesittarbingo, och bara för att han går all in på det så blir det lite charmigt o då kan man inte säga nej) med införjul-mys. Har även köpt dösnyggt vaxat papper på Granit som ett par paket ska slås in i. Tack för inspiration, började läsa din blogg när du gjorde ett inlägg åt Helt Enkelt och fastnade ❤ Det är ett litet lyckopiller att titta in på bloggen då o då ⭐ God jul ⭐

  3. Varför har du stängt av mig när det gäller Instagram?
    Jag kollar din blogg varje dag. Jag bara undrar?

    1. Hej Elisabeth! Du la en kommentar om en av mina vänner (inte mig) som inte var det minsta okej och som gjorde henne väldigt ledsen. Därför fanns det ingen anledning att låta dig fortsätta, helt enkelt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg