Att ha fredagspeppen dan före dan!

 

Fredagspeppen!

Och idag dagen innan julafton minsann! Då är man ju kanske lite peppig över lag, men jag tänkte vi kunde titta på fem saker som jag peppar över lite extra idag? Vi kan starta med paketet där på bilden! Jag fick nämligen ett pling på Instagram från Scorett här i Ystad som skrev att jag skulle komma förbi, för de hade en julklapp åt mig.

Hur fint?! Så extra roligt när det är någon lokal handlare också som följer det man gör och vill säga heja.

 

 

Jag kunde såklart inte vänta med att öppna (vem kan det?) och slet upp paketet samma kväll. Ett par tokfina sneakers från K Cobler i vinrött!

Tusen tack för det <3

 

 

Och igår satt Buse länge vid matbordet och pysslade ihop världens finaste julpynt!

Mycket vitt och rött och guld, och alldeles fasligt tjusigt. Blir glad bara jag ser dom.

 

 

Och så peppar jag över att det är jul ö v e r a l l t just nu. Till och med på soffbordet är det jul, och så doftar det så himla gott i prick varje rum av gran eller doftljus eller buxbom. Det är skönt för själen på nåt vis. Särskilt när man adderar lite julmusik också! Min absoluta favoritjullåt sen flera år tillbaka är snart kommer änglarna att landa – den är väl kanske inte så lullig utan skaver lite i kanterna men jag är ju en sucker för lågstämda låtar så den här passar mig fint.

 

 

Min nya, fina skjorta hann komma från Asos!

Prick sådär som jag gillar blusar; klassiskt men med något som sticker ut. 300 kr kostade den när jag köpte den, men nu såg jag att priset gått upp? Kanske var nån kampanj.
 

 

Och igår var Banditen här på kvällen och lämnade av julklappar och drack glögg!

Dessutom hade hon med sig en mistel, hemmets första. Hon är fin, hon.

 

 

Så nu måste vi pussas varenda gång vi går in i vardagsrummet (om man inte tar andra vägen in, men det är ju fusk).

Det var denna fredagens pepp det, vänner!

God jul på er. Imorgon är det dags.

<3

 

Rekommenderade inlägg

8 kommentarer till “Att ha fredagspeppen dan före dan!

 1. Hej Emma, så fint julpyssel Buse har gjort, underbart med kreativitet genom hand, tanke och hjärta.

  Du…jag har stora problem med att ladda hem din blogg och att nå kommentarsfältet är omöjligt nu genom min IPad, jag använder safari. Är det någon annan webbläsare som är bättre lämpad för din blogg? Det har tidigare varit att jag måste många gånger ladda om sidan men att nå kommentarsfältet har gått så småning om, men nu de senare dagarna har det varit helt kört???

  Varma Kramar från Ninni.
  Nu använder jag min dator för att nå Dig (ingen apple).

   1. Tack för Ditt svar Emma.
    Glömde nämna att nå Din blogg med Android mobil funkar inte heller, får upp din header men där stannar det, det går inte att scrolla eller att vänta en bra stund på nerladdning.
    Synd att Ni har problem, hoppas det fixar sig.
    Ninni.

 2. Vad kul att de uppmärksammar dig och uppskattar dig! Jättefina skor! Och Buse:s pyssel, hur fint!! Nu önskar jag dig och din fina familj världens bästa jul!! Kramar Annika

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.