Att ha sällskap på rummet?

 

Alltså, ni måste titta på det här.

Detta är från The Buse Makeup Challenge vi gjorde för nån dag sen, jag såg det redan när jag satte ihop filmen och tänkte se om någon av er reagerade på det, och jag FÅR liksom inte ihop vad det är för något? Titta mot garderoben bakom mig och Leo där vi sitter. Hur spännande som helst! Alldeles för stort för att vara damm (hoppas jag) och stämmer inte riktigt överens med en solkatt eller nån annan form av reflex?

Ho hooo, får man väl säga.

Vi har kanske sällskap och har det på film.

 

36 kommentarer till “Att ha sällskap på rummet?

  1. Åh, har ni lyckats fånga ett spöke på film. Säkert bara någon kär familjemedlem som är där och kollar så att ni har det bra.

  2. Spännande! 😀
    Min sambo är från en by strax utanför Gällivare. Vi var där en vinter för några år sedan och då är det endast ljust några timmar per dag så en dag passade jag på att gå ut och ta kort på allt det vackra som var täckt av snö. Bland annat ett gammalt härbre som har stått på en slåtteräng någonstans och som flyttats till stugan, ingen som lever nu vet vart det kommer ifrån. I allafall, vi satt en kväll och hade mysigt i våra underställ och raggsockar och så sa min sambos syster att hon tycker att hon har sett oförklariga saker i stugan. Så vi började på skoj zooma in bilderna. Jag zoomade in dörren på bilden jag hade tagit av härbret och där står någon, det ser precis ut som en klänning, man ser kjolen och så ser det ut som ett band i midjan. Det är precis att man inte ser ansiktet, man ser på halsen att hon är smal, man ser senorna så som man gör på en smal kvinna. Jag fick ståpäls över heeeela kroppen!!!
    Min smabo snabbade sig ut för att se vad det är som speglar sig, han tror inte på att det skulle vara någon men det finns inget som kan spegla sig.
    Jag kan säga att jag har världens bästa foto på ett spöke 🙂

    1. Åhh visa oss. Spännande och kul och både tro och vet att de finns av egna upplevelser (dock inte fångat på film 🙂 )

    2. Ja! Det här behöver man ju se. Kan du visa det på något vis? Och vad som fladdrar förbi er, Emma, i videon är himla spännande.

      1. Jag kom på att jag har fotot när jag läste inlägget 🙂 Det är taget för typ 7 år sedan. Fotot är på en extern hårddisk med massor av foton så jag kan tyvärr inte plocka fram det så lätt :/

  3. Ser ju fågelaktigt ut…en pytteliten ängel möjligtvis 🤔 Mycket intressant. Man skulle ju väldigt gärna studera filmen mer ingående….läskigt 😲

      1. Hahaha!! DET hade varit en syn, det! 🙂 🙂 Dina kommentarer, alltså.. 🙂
        God fortsättning på det nya året, må det bli ett toppen-sådant! (Med eller utan okända besökare)

      2. Haha! Nä NU ser jag ju. Jag stirrade stint på grejen bakom dig. Wtf tänker du nu kanske men det är nog bara den rosa kaninstolen med något på nu när jag zoomade 😂 De andra är nog ett litet fjäderfä.

  4. Den känslan jag får är att det är ngn som passerar bakom er 🙂 liksom tittar förbi.
    Titta på fler bilder eller filmer av huset, som du tagit. Kanske kan det finnas fler?
    Om det finns ngt så kan du känna av det, alltså du känner energierna. Sträck ut händerna framför dig där du såg det, handflatan ner. Killar det, eller pirrar det lite under handen, hettar liksom, så är det energier där.

    Man kan också känna obehag i vissa delar av hus, som man inte kan förklara varför. Du får gåshud, eller känner dig stressad, hjärtat börjar slå fortare, fryser, obekväm el iakttagen.
    Antingen (tror jag) är det ngn anhörig till er el någon som bott i huset långt före er 🙂
    Spännande är det i vilket fall 🙂

    Jag hade ett medium hemma för många år sen i min gamla lägenhet. Mycket konstigt som hände där och jag ville verkligen veta.
    Mediet berättade en hel del 😀 jag visste ju vad som hänt i lägenheten (en man dog i badkaret) å det berättade mediet, utan att veta ngt. Det gjorde att jag kunde ta till mig det han berättade. Han visade mig det där med energierna och handflatan.

    Hoppas på fortsättning 🙂

  5. Om man tittar på när det börjar så kommer det ju inte bakom er utan startar liksom vid din tinning, eller hur? Pausar man filmen när du zoomar, precis när det börjar så ser man det. Alltså är det ju superlitet, ett par cm?, egentligen då det ju är ganska nära kameran i så fall. Så inget större som är bakom…men vad det är…tja…ser ju ut som något som flyger med vingar men samtidigt kan det ju vara så lätt att lägga ihop ett och ett och se vad man vill/förväntas. Spännande kvällsfunderingar i alla fall!

  6. Hå hå så spännande, gillar sånt, har bara positiva upplevelser av det iallafall. Men du har inget fönster bakom kameran så det är en reflektion utifrån man ser på något vis? Jag försöker i c k e ta bort mystiken från detta, min röst går till batmans återkomst 🙂

  7. En fråga till dig Emma.
    Jag har ju ett foto på vad jag tror är ett spöke, jag skrev tidigare… Jag vill ju inte att någon annan skall ”ta” min bild så jag kan inte lägga ut den på ig för då kan ju någon ta en skärmdump. Jag förstår att jag måste skriva någon text över bilden så att man ser vems det är. Men hur kan jag som privatperson göra med copywright? Mottager mer än gärna information! Min sambo är tyvärr inte så pigg på att vi skall visa upp bilden…

    1. Tyvärr kan du aldrig skydda det helt om du inte skriver över HELA bilden. Du har copyright även som privatperson men det hindrar ju tyvärr inte folk från att använda bilden ändå :S

  8. Nää Läääggg Av!! Huuu vad läskigt…!
    Tyckte det såg ut som en hand med utspärrade fingrar bakom er först, men som du nämner i nån kommentar här så ser det ut att komma från ditt ansikte… eller hårfästet liksom. Mycket märkligt…
    Har varit med om mycket märkligt själv men för två år sen ungefär försvann all aktivitet… Min äldste son ser ett å annat ibland dock.

  9. Ser ut spm en hand som sträcker sig mot er medan den åker förbi.

    Vet inte vad man ska tro eller säga. Men även om jag inte tror på spöken tror jag att hus kan bära på energier, både bra och dåliga, kopplade till tidigare händelser/upplevelser.

  10. Hej, tyvärr är det nog inte mer spännande än lite damm. Vi har en rörelsekamra hemma och en morgon när vi vaknade såg vi att den varit igång…Vi kollade på filmen och det är något som åker förbi, spekulerade vilt här hemma om det var en mus, reflekterande ljus, spöke eller damm. Nästa natt hade barnen övernattning gäster och kamran var igång och då flög det runt exakt likadana fläckar igen, anledningen var att de rörde runt med kuddar och täcken så vi kunde konstatera att det bara var lite damm. 🙂

  11. Oj, vilken grej! Kan det inte vara någon övervintrande större insekt som plötsligt fladdrar förbi? Vi har ibland sett insekter från sommaren som på fel tid, ”vaknat” och irrat omkring i fel årstid. Så hade jag nog tänkt på saken, eller så något som hälsar p från svunnen tid. Beroende på vad som känns bäst. Kram och tack för toppen blogg!

  12. Om man tittar på The Buse Makeup Challenge så ser man ytterligare något vitt flyga ner från översta vänstra hörnet i bild vid tiden 05:25 ungefär! Flygande bomullstuss?? Eller bara damm? 😀

  13. Tror varken att det är damm eller någon insekt…jag tror absolut att ni har besök i huset.
    Känner ni inget obehag så är det bara positivt.

  14. Och vid ca 2.10 in i filmen syns det också något som börjar vid dörren. Väldigt skarpt. Vad är det? Tack för en underhållande blogg!

  15. Har du tänkt på att där du pausar filmen, om man tittar ovanför det så ser det ut som en spegel uppe vid taket. Och i spegeln ser det ut som en siluett! Eller det kanske är något annat där uppe?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg