Att ha nytt år – nytt hår.

 

Och ja, nytt år – nytt hår!

Det blev ungefär så som jag pratade om; vi tog bort det röda (helt fantastiskt att hon lyckades med det i en färgning, det hade jag inte räknat med) och sen klippte jag av en del. Egentligen inte så mycket, mest där fram – jag hade ju en mer vinklad lob innan med längre fram och kortare bak så det blev att vi kanske tog en 5-6 cm fram och 1 cm bak tillslut. Nu är det en helt rak frisyr istället.

Det känns inte alls som om det var mycket som rök av, hade ju redan vant mig vid det lite kortare.

Så det var ju bara att köra.

 

 

Jag är mycket nöjd! Frisyren kommer funka finfint både med lockar och bara fönad och den känns som en bra start för 2017.

Och det här var jag alltså klädd i igår! Jag älskar som bekant kavajer och lite tjockare sådana funkar ju fint nu när det är kallt, särskilt med en stickad tröja under. Ä L S K A R stickade tröjor i den här modellen; som är varma men samtidigt tunna och funkar att ha som lager på lager. Och så har jag skaffat mig en alldeles ny typ av jeansmodell att vara hooked på! Mom jeans. Dessa på bilden är mitt andra par, och de två jeansen är nog bannemig de som jag använder mest nu. De och mina highwaist. Det var Studio Stilista som satte mina första mom jeans på mig och jag kände mig ALLDELES för trendig de första dagarna, men sen vande jag mig nog för nu är det som sagt typ den enda modell på jeans jag vill ha. Mom jeans är ju väldigt nittiotal (och åttiotal) egentligen, med hög midja och lite lösare passform, och man känner sig som sagt extremt trendig de första gångerna men sen fattar man grejen och så är det klippt.

Idag?

Just nu har jag och Noah muffins i ugnen och sen blir det lekland (herregud) och annat söndagsnöje. Överlever man lekland går ju resten som på en räls sen, i vilket fall.

Kavaj: twist&tango – (nu på rea här)
Tröja: Hunkydory, finns här (sponsrad)
Jeans – MissGuided
Stövletter – Ash (nu på rea här)
Solglasögon – Prada

 

Rekommenderade inlägg

16 kommentarer till “Att ha nytt år – nytt hår.

 1. Hur snyggt som helst! Det är så kul med dig för du inspirerar att våga, det är så himla bra. Hur är stövletterna förresten (för höga för att ha till vardags?), har också kikat på dem :-). Fortsatt trevlig söndag. Katja

  1. Alltså de är ju ganska höga, MEN klacken är så bred så man tänker liksom inte på det? Jag har storhandlat i dessa och gått i affärer och det har gått bra. Kanske inte skulle ha dom på en mässa, men till vanligt vardagsliv tycker jag de funkar fint (beror kanske på hur van man är med klack också?):

 2. Klassiskt och ursnyggt tycker jag!
  Klippte ju av mitt i höstas och visst saknar jag längre hår ibland, men å andra sidan är det så mycket friskare nu!
  Du har verkligen en säker stil måste jag säga!

 3. Längre upp i landet ser klädseln väldigt kall ut, här är det knappt någon snö men minusgrader och täckbrallor vid skridskobanan. Inte så stylish. Snygg frilla! Växer ditt fortfarande bra, mitt verkar typ ha slutat så självklart vill jag ha jättelångt hår nu..?

 4. Du rockar som vanligt 😄
  Jättesnygg längd! Du verkar också ha ganska bra kvalité på ditt hår och det ser tjockt ut, mitt utan tonvis med stylingprodukter eller lockar är platt som en pannkaka och inte speciellt snyggt. Ser fram emot när jag har fått den längd jag vill ha, mitt växer s å sakta.
  Trevlig söndagkväll
  Kram Malin

 5. Wow!! Så snyggt det blev. Nu blir jag sugen på att klippa av mitt hår också. Och outfiten är ju hur snygg som helst också. Ha en fin måndag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.