Att ha fyllt på med lite beauty-favoriter.

 

Det har ju inte bara varit mellandagsrea på kläder och skor;

det har ju även varit erbjudande och rea på skönhetsprodukter och då brukar jag passa på. Jag vet inte om ni minns, men jag köpte ju ett halvårs supply av Clinique på Taxfree:n när vi åkte hem från Mallis i somras och jag har ÄNNU kvar på hyllan. Det är höjden av lyx att bara kunna öppna en ny förpackning av sin dagliga hudvårdsrutin när den förra tar slut, särskilt med tanke på att det är sånt jag skulle gått och köpt iallafall – fast till fullpris – och alltså nu redan investerat i till mycket lägre kostnad.

Mycket bra strategi.

Den här mellandagsrean har jag passat på att testa lite produkter jag haft ögonen på ett tag, och hittat mig lite nya favoriter!

 

 

Guldmasken från Peter Thomas Roth, såklart.

Det var den enda av hans masker som jag inte hade, men nu står den i badrumsskåpet. Det är ju en e x t r e m t lyxig mask att lägga tycker jag, en sån man lägger en söndagskväll när man haft barnen hemma i två dagar och fått springa på lekland och bada i badhus.

Då behöver man lite guld i ansiktet.

 

 

I en parfymeria i Amsterdam var det rea på smink, så jag passade på att köpa två stycken Chubby Stick från Clinique!

Jag använder ju extremt sällan ögonskugga som ni vet, men den här bruna färgen är så HIMLA behaglig och ger en perfekt sotning utan att vara för mycket. Jag tror att jag såg den på en bloggerskan först och hon var såklart smashing i den (minns ej vem?!) och sen dess har jag varit på jakt. Den vita är bra som highlight i ögonområdet.

Färgerna här är Fuller Fudge och Grandest Gold.

 

 

Sen behövde jag en läpp-mask, för det hade jag inte. Ha ha!

GlamGlow har en PoutMud i en liten silverkula som är helt fantastisk! En liten scrub som man lägger på, blöter med vatten och masserar och sen är allt fnas borta och läpparna lena som aldrig förr.

 

 

Och så behövdes det lite Urban Decay.

Den vänstra är en Setting Spray för smink som Nelly lärt mig att man måste ha; den sprayar man som ett sista steg i sminket och sen sitter allting som berget. Jag har Oil Control för att inte bli så glansig. Den högra är en Prep Spray som man använder innan man börjar med fukt och smink, en slags extra vitamininjektion till huden.

Och det var det!

Några nya favoriter att addera i necessären.

 

11 kommentarer till “Att ha fyllt på med lite beauty-favoriter.

  1. Vilka jättebra tips, tack! 🙂
    Guldmasken har jag varit nära att köpa en gång men gjorde inte det då, får ångra mig nu och shoppa loss på den:)

    Massa kramar!
    Adela

  2. Halloj!
    Gullan heter jag och har en pytteliten fråga. Jo, det är så här att när jag använder sånna där ansiktsmasker som du gaggar om blir min hy alldeles rosa. Den lyser upp hela badrummet och jag liknar mer en sugga än den vackra dam jag faktiskt ääär. Kanske jag använder fel sorts masker eller bara inte är lämpad för sådana ändamål. Hmm, komplicerat.
    Skulle vara jätte tacksam för om du kunde ge lite tips på hur en dam/sugga som jag kan göra för att få lite bättre självkänsla.

    Puss och många kramar på dig, GullanBullan Gul och Blå!

  3. Åh den där guldmasken har jag haft mina ögon på ett tag. Du får recensera den framöver. Tack för tipset om läppmasken ! Jag har också känt att en läppmask måste jag ju ha men inte hittat någon så denna ska jag absolut testa. Älskar dina inlägg om skönhetsprodukter. Använde Peter Thomas Roths gurkmask igår när huden skrek efter fukt och den köpte jag efter att du tipsat om den. Den är super 🙂 Kram

  4. Hej, tack för dina bra tips! Jag älskar Clinique produkter. Tyvärr är ganska dyrt att köpa dem här i Sverige. Så brukar köpa dem på Dutyfree eller på Parfym.se. Om jag köper på Parfym då använder jag Promocodius http://promocodius.com/se/butiker/parfym-se-rabattkod som ger en liten rabatt om jag köper något hos Parfym, men det är trevligt att man sparar lite pengar. Så kommer att använda Clinique produkter vidare.
    Väntar på dina andra artiklar! Maxi

  5. Hej! Jag håller med, alla Clinique produkter är mycket bra, nästan alla medlemmar i min kvinnliga familj använder dem utan paus)) och jag försöker ge dem det bästa, och det hjälper mycket bra bertil.com mobil tack vare honom upplever jag inte ekonomiska svårigheter

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg