Att ha fått en nytändning i vardagsmaten!

 

Och så fick vi ju hem Linas Matkasse förr-förra veckan!

ÅH, vilken räddare det var! Det var tack vare den här leveransen jag fick upp ångan för egenlagat igen och blev inspirerad att försöka laga nya rätter och inte bara fastna i paradrätterna. Den här gången tog vi Lättlagade Kassen och det var precis vad som behövdes; snabba recept som gick att få ihop efter hämtning och med rätter som faktiskt funkade utmärkt även på barnen.

 

 

Jag fick en fruktkasse med också – en påse full med äpplen och apelsiner med mera till pojkarna. Blev en äppelpaj på det sen.

 

 

Jamen ni ser ju hur fina råvaror man får med!

Allt är fräscht och anpassat så det inte blir så mycket svinn och det är en fröjd att packa upp kassarna. Och så det lilla häftet med veckans recept, såklart, och jag bestämde mig för att börja med Tonfisk-pizza.

 

 

Till den behövdes det pizzadeg, tonfisk, avokado, paprika med mera.

 

 

Jag och Laleh skred till verket!

Smidigt med färdig pizzadeg, då var det mer eller mindre bara att rulla ut den, röra ihop en tomatsås, ta fram riven ost och slutligen addera paprika och tonfisk. Jag var inte riktigt hundra på hur Leo skulle ta emot just tonfisk så jag la bara fisken på halva pizzan, så blev hälften för barn och hälften för oss vuxna.

Går ju precis lika bra.

 

 

Mumma!

Det slank ner bitar både med och utan tonfisk hos barnen kan jag tala om.

Och i samarbete med Linas Matkasse kan även du som ny kund få fart på inspirationen igen, med vilken av kassarna du vill. Det finns mängder att välja på så du kan hitta den som passar bäst hemma hos dig. Då får du kassen hem till dig med receptblad och allt, och sen är det bara att låta sig bli inspirerad och få en extra skjuts ut ur vardagstristessen. För oss var det verkligen precis vad som behövdes för att komma igång på egen hand sen, och vi kommer att komplettera vår egenhandlade mat med en kasse en eller två gånger i månaden just för att det är så enkelt.

 

 

Dessutom,

beställer du HÄR får du en kasse från 299 kr och 4 stycken muggar från Rice utan extra kostnad i samarbete med Linas Matkasse! Det gäller nya kunder och koden du ska använda är TACKEMMA.

Men Linas Matkasse, alltså. Jag älskar allt som underlättar en vardag.

 

6 kommentarer till “Att ha fått en nytändning i vardagsmaten!

    1. Annars finns ju ICAs matkasse som man kan hämta upp i närmsta ICA-butik, kanske på väg hem från jobbet? Om Linas inte har hemkörning dit ni bor, dvs.

  1. Tackar nu slog jag till och ska prova. Bokade även salladskassen då mannen (även jag ibland) äter enbart lchf. Förmodar att det är mycket pasta, ris, potatis i kassen? Ska bli riktigt kul att prova. Kramar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg