Att ha fredagspeppen!

Och så var det dags för den sedvanliga fredagspeppen! Det blev ju ingen förra veckan eftersom jag var på väg till Paris, men Paris är ju peppigt nog i sig själv kan man ju tycka. Men nu! Nu kör vi igen.

Vad är jag pepp över denna fredag?

 

 

Att frosten är tillbaka!

Wuhuuuu!

Vad är det att vara pepp över kan man kanske undra, många vill väl ha vår nu? Jo men har man hund förstår man peppen i frost på marken = inte en massa slafs som ska torkas av hundra gånger om dagen, grus i hallen och blöta tassar. SÅ mycket enklare.

 

 

Att det fortfarande finns rea, och nu rea på rea, så man kan hitta massor av fantastiska små ting mycket mycket billigare! Som de här fullkomligt bedårande små skorna till Noah, med fodrad insida och bulliga former, som jag fann på Babyshops rea när det var 15% extra på reapriset.

Heja det!

 

 

Att det är fredag över lag vilket betyder att man ska lyxa till det lite extra!

Vilket i mitt fall kan vara lite godare mat ikväll (ni som har koll på veckomenyn vet ju att det vankas penne med oxfilé och gorgonzola ikväll, ho hooo) och varför inte en ansiktsmask? Man kan alltid lägga en ansiktsmask men kanske lite extra när det är fredag tycker jag. Den kalla luften gör mig ganska torr så för mig blir det den här lena fuktbomben från Clinique som heter Moisture Surge Melting Mask Balm, den får nog bestämt ligga på som en härlig nattmask idag tror jag.

 

 

Och! Man bör ju äta efterrätt på fredagar!

Som en marängsviss till exempel, fast med Ben&Jerrys. Lite maränger, banan, dulce de leche, strössel, chokladsås och grädde på det så är man hemma.

 

 

Och så har jag gjort en liten fredagsfilm om hundarna till er som efterfrågat det. Här får ni höra lite om varje tjej, lite om motion och sådär. Filmad med videokamera! Jag hittade en i Ystad efter mycket om och men, så nu är jag redo att filma loss.

Och med det tar vi FREDAG!

Whoop!

 

20 kommentarer till “Att ha fredagspeppen!

 1. Vad kul att fö höra mer om flickorna 🙂 själv har jag en två år gammal cirneco dell Etna. Också vinthund. En hane som har ätit upp allt (bokstavligen) vi har i huset (skor, kläder, soffa, säng, dyyyyra kuddar, leksaker mm) han har dock blivit bättre. Men vi har inte riktigt kommit på vilken uppfostran som gäller med honom. Jag läser och läser om vinthundar men tycker bara en del stämmer. Han är väldigt nervös och kan morra och säga ifrån ordentligt ibland. Han lyssnar på det som gynnar honom och är svindryg när det kommer besök. Och så snor han mat såfort han kan. En väldigt dryg herre som vi försöker få ordning på!

  Dina flickor är superfina, jag hoppas min blir lika lugn en dag 🙂

  Kram Linda

 2. Tack Emma för att vi fick bekanta oss mer med Dina hundar…underbara fyrbenta vänner…och alla deras olika drag.
  Hundars olika personlighet inom samma ras, är tilltalande. Jag har själv haft flera hundar men bara en i taget.
  Fast inte någon vinthund…men om Du visste så intresserad jag blev av en Italienare, när Spöket kom till Er, hon charmade mig direkt.
  Det där med torkande av tassar, har jag förståelse för och Du som har fyra hundar samtidigt.
  Vet inte om Du känner till ”Tornadon” eller om det kan vara en lösning för Dig, men det är en hundfön med krut i, med höj och sänkbart stativ på hjul, som har två olika munstycken varav en har ca 50cm slang med avsmalnat munstycke och som både blåser bort fukt och grus med en stormvind. Märket är Tornado 😉.
  Ljusa Kramar från Ninni.
  PS. Emma Din hy ser helt fantastisk ut…fräsch och glowing 😘 DS.

 3. Sitter här med ett ledset hjärta, hade min sista dag på mitt jobb sedan 6 år i dag och det känns som lungorna har kramp och jag har grus i strupen. Nytt jobb väntar så det är lugnt men är ledsen likväl och så går jag till din blogg & det spelar ingen roll vad du skriver om för hjärtat blir varmare och jag märker hur jag sitter här och ler. Tack… <3

 4. Härligt att få se dem lite i.. (kan inte kalla det action 😂) ”rörelse” och inte bara bild. Hade varit kul om du kunde filma någon gång när de springer av sig 🙂 Ha en härlig fredag!

 5. Har en apporterande Golden. Blev så kär i Spöket! Har riktigt snälla ögon, så söt och tillgiven! 😘

 6. Haha! <3 Jag har två hundar tillsammans med min sambo. Min ömma moder har tre stycken och min bonuspappa tre han också. Så när vi går familjepromenader har vi åtta hundar! Familjen taykon 😉 Vi är dock retrievernördar. Mysigt klipp!

 7. Åh vad kul att få se och höra mer om dina vinthundar. Själv bor jag i Hapranda med tre whippets. Och det är som du säger: vinthundar har man i flock. Dom är lite som jordnötter – först tar man en, sen tar man en till och sen en till och….

 8. Vilken härlig presentation av era underbara tjejer! Själv har jag en ettårig, vit dvärgschnauzer vid namn Doris (”är inte det ett raggarnamn?” frågade mamma när vi avslöjade valet av namn på vår lilla valp), Tookas totala motsats. Superduperglad och älskar ALLT och ALLA och tror att det är ömsesidigt. 😂 Där har vi lite att jobba på… Kan ibland önskar att hon hade lite av Tookas mentalitet. Tack för allt du delar med dig av! ❤

 9. Underbara presentation! Och som jag skrattade när du sa att Tooka tycker att Haggis är det äckligaste som finns hemma hos er. Herregud vilken primadonna Tooka är! 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg