Att tjuvstarta en aning.

 

Det är väl egentligen inte dags för semlor ännu? Har lite dålig koll, känner jag. Men jag känner också att det är gott med semla oavsett när, så det har vi gjort idag – semlor.

Inte helt från grunden, jag är ingen supermänniska, utan bröden köpte jag i butik och så adderade vi bara grädde och florsocker själv. Och vaniljkräm istället för mandelmassa, ho hoo.

 

 

Nu är pojkarna klippta av bästa Emelie och Leo är feberfri (JAG har däremot fått förkylning omgång två och denna är mer vildsint än Paris-versionen), men eftersom Murphys Lag är högst levande så verkar det som om Noah ska till att få feber istället. Varför inte, liksom. Lite ombyte skadar inte kan man ju tycka. Så vi får se hur det utvecklar sig, men med största sannolikhet så blir det barn nummer två i famnen här hemma imorgon istället för barn nummer ett.

Så jag skjuter på planerna lite (ska spela in Frukost med Emma del två, har saker som ska fotas och så har jag ett projekt som faktiskt NI gett mig idén till efter att ha skrivit det till mig varje sommar – jag ska se om jag kan få det att bli verklighet det här årets sommar för det vore SÅ kul, men jag behöver hjälp om jag ska få det i hamn och det är det jag ska försöka rodda ihop) och så tar vi det som det kommer.

Vab en dag till hit eller dit gör ju ingen större skillnad.

 

Rekommenderade inlägg

6 kommentarer till “Att tjuvstarta en aning.

  1. Semlor som är så gott! Sådana får man äta precis när man vill tycker jag 🙂
    Vi brukar ibland byta ut mandelmassan mot Nutella, men vaniljkräm har vi inte provat. Det låter finemang – kanske lite som Limhamnsbomber? Tack för tipset!

  2. Vet exakt hur jobbigt det kan vara med förkylda barn och sedan själv få dras med några stycken efter det som varar typ i evigheter…..men tog till det gamla husmorstricket där man varje morgon dricker kokt vatten som fått svalna en aning för att sedan riva ner färsk Ingefära. Har gjort detta i cirka ett år…Varje dag och har peppar peppar inte drabbats av en förkylning trots sjuka barn i alla åldrar. Väl värt att prova och med det vill jag önska krya på dig <3 Natascha

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *