Att ha pyjamasmåndag.

 

Hej måndag!

En måndag som blir en väldigt lugn början på en väldigt rolig vecka – det vankas ju Modemässa i Köpenhamn och jag ska dit med Jenny onsdag till torsdag och det är alltid så VANSINNIGT roligt att jag längtar redan nu. Varje mässa ger så mycket inspiration och nästa-säsongs-pepp att man blir lite snurrig, och att dessutom få vara med på inköpen är ju en dröm i sig.

Men det är på onsdag det, och än så länge är det bara måndag och jag är hemma med Buse och ser till att han kurerar sig. Han är feberfri idag och så får det väl förbli får vi hoppas.

 

 

Nu är det ju inte Leo på bilderna, utan Noah, och hur göllig ÄR han inte i sin rutiga lilla pyjamas?! Dör. Vill rulla honom i smör och pudra honom med florsocker. Ungefär så. Han drar runt i den där pyjamasen så mycket det bara går här hemma och får bli dagens inspiration på klädsel tror jag.

När man kurerar femåring är det nog obligatoriskt att gå i pyjamas.

 

 

Vill man få nåt gjort får man göra det själv är Noahs motto och lyfter helt sonika runt på sin lilla mammut tills den står där han anser att det passar (mammuten fick han av oss i julklapp, den kommer från Kids Concept och är fasligt lurvig och härlig).

Så om ni undrar vad jag ska göra idag så är svaret att jag ska servera juice och läsa Kärlekboken och se på RöjarRalf och sen i eftermiddag är det klipptid för båda grabbarna.

Vad ska ni hitta på?

 

6 kommentarer till “Att ha pyjamasmåndag.

  1. Alltså…, en bildserie med älskade Noah 🤗 Har givit mig en Dag med Ljus 😊.
    Sänder ett fång med Krya på Er Kramar till Er, från Ninni.

  2. Så mysigt! Ni verkar alltid få till så härliga sjukdagar och inte kaoset som de oftast präglas av härhemma.. Eller så är det att barnen är lite större än mina. Härliga bilder också!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg