Att ha frukost med Emma och ha blivit firad.

 

Godmorgon!

Eller ja, god förmiddag får man väl säga – det blev lite sent idag för jag har bråkat med att få upp Frukost med Emma på Vimeo och det har varit seeeeegt som bara den. Men nu är jag här!

Hade ni en fin dag igår? Jag blev så himla uppvaktad att det inte är klokt, både av vänner och barnen och mannen. Själv gjorde jag chokladdoppade jordgubbar åt pojkarna och stuvade om lite i veckomenyn så vi åt pasta gratinerad med fårost och feta istället, och bakade en plåt kolakakor och det var typ det bästa som kunde göras om man frågar de där.

Vad fick jag då?

 

 

Jag fick en ansiktsbehandling av mannen (görs imorgon) och v ä r l d e n s bästa mask när det kommer till att addera fukt; från samma märke som syrabehandlingen – Dr Gross. Finns på Parelle för er som är lokala. Är helt såld på den här masken som blir som ett tjockt, gummiliknande täcke på ansiktet som man bara lyfter av sen. (Bästa för just fukt, har ni problem med lite fetare hy eller stora porer kommer ett annat tips upp senare idag).

Och av Banditen fick jag en liten necessär med Boss Lady på, ha!

 

 

Och i den ett vårigt nagellack. Det åker på bums!

Och så har jag fått ihop en Frukost Med Emma nu efter dessa långdragna förkylningar. Den här gången tar jag upp Att Starta Eget, och det är ju lite svårt att prata allmänt om men jag berättar hur jag tänkte och vad mina bästa tips är om man nu är i processen. Fördelar och nackdelar och sådär. Den ser ni här:

 

 

Och idag blev alltså onsdag hux flux och andra dagen på raken med strålande solsken – det är ju helt galet hur påverkad man blir av vädret, och vad lite sol kan göra för välbefinnandet. Det är ännu kallt men vad gör det när allt är dränkt i ljus? Oslagbart.

Ha en fin förmiddag så tittar jag in alldeles snart igen.

<3

 

7 kommentarer till “Att ha frukost med Emma och ha blivit firad.

  1. Tack Emma!!

    Jag är långt ifrån DÄR och sitter i en annan situation som kroniskt sjuk och arbetslös men jag har inget att förlora, verkligen! Jag har ingen Inkomst och tryggheten jag trodde att man hade som anställd vet jag numera att den inte finns, inte när man hamnar i FKs händer.

  2. Gillar verkligen att du börjat med videos! Kul att höra dina resonemang. Det kändes lite hattigt där i början bara med mycket klippningar. Förstår att det är svårt att inte komma in på sidospår, så inget illa menat men bara något att ha i åtanke för framtida klipp 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg